Programmist on varem välja kuulutatud suursugune erikontsert koos Kristjan Järvi ja NOEP’ga, Pop’n’Rock’n’Jazz kontsert koos Maarja, Sal-Salleri ja Tafenauga ning viimasel ajal palju laineid löönud andeka artisti Rita Ray kontsert. Nüüd on programmi lisandunud mitmekülgne muusik Kadri Voorand oma põneva kavaga 3D. Kõikidele kontsertidele on piiratud arv pileteid.

Augustikuine sume õhtu viib kuulajaid muusikalisele rännakule koos Kadri Voorand, Mihkel Mälgandi ja Ahto Abneriga, kelle esituses kuuleb originaalloomingut häälele, bassile, klaverile ja trummidele. Ruumi jagub improvisatsioonile, mida ehivad õhulised elektroonilised efektid ja hingestatud poeesia. Stiililisi piire endale ei seata, kokku sulatatakse popi, folgi, jazzi ja isegi roki elemente. Esile tõusevad emotsioon ja omapärased tekstid.

Festivali peakorraldaja Tõnno Piigli on valikuga rahul: "Meil on hea meel, et festivalikavaga on liitunud imeline ja andekas Kadri Voorand kaasmuusikutega. Sack von Soundi oleme meeskonnaga planeerinud juba kaua ning oleme väga ootusärevad, et publikule pakkuda seda, mida ise festivalidel kõige enam hindame - kõrgetasemelised esinejad, professionaalne produktsioon ja mõnus atmosfäär. On, mida oodata." Kuigi programm on välja kuulutatud 22. augustiks, siis on plaanis veel ka üllatusi.

"Hea vihje muusikasõpradele on ka see, et juba väljakuulutatud Rita Ray kontsert toimub pühapäeval, 23. augustil. Mis sel päeval veel juhtuma hakkab, peavad kultuurisõbrad veel ootama ja end kursis hoidma," on peakorraldaja Tõnno Piigli salapärane.

Kadri Voorand 3D kontsert toimub laupäeval 22. august 2020 kell 18.00. Piletid on müügil Piletilevi keskkonnas. Saku mõisa pargis toimuv Sack von Sound on täis muusikat ja hubaseid kohvikuid. Külla on oodatud nii kohalikud kui ka külalised, kes peavad lugu kvaliteedist, traditsioonidest ja heast muusikast.

Ainulaadne iidsete tammedega park, mõisa väärikus, mitmekülge muusika, tegevused, kvaliteetne söök ja jook, esteetiliselt nauditavad erilahendused – kõik selleks, et külastajad taasavastaksid mõisapargi melu ja oleksid saadud elamuse võrra rikkamad.