Kuus meest on ennegi laval kohtunud ning alati sooja vastuvõtu osaliseks saanud. Ühiselt anti jõulukontserte neli aastat tagasi ning selle aasta juunis esineti koos Käsmus.

"Meile meeldib väga Oti vokaal, olek ja suhtumine. Temaga on alati meeldiv suhelda, saab lakkamatult nalja ning meeleolu on ülev," kommenteerib Noorkuu liige Martti Meumers. "Meie arvates on ühiste kontsertide andmisel ääretult oluline, et ka prooviruumis oleks õhkkond lõbus ning kõik kaifiksid muusika tegemist. See paistab kindlasti välja ka pealtvaatajaile, kes kontserdist positiivseid emotsioone saada soovivad“.

"Minu jaoks on koostöö Noorkuuga samuti väga põnev ja arendav – nad on vokaalselt absoluutsed professionaalid ega jäta kunagi ühtegi nooti juhuse hooleks," räägib Ott.

Lisaks traditsioonilistele jõululauludele kuuleb kontsertidel mõlema esineja tuntumaid palasid. Põnevasse a capella võtmesse on pandud mitmed Oti populaarsed lood ja kindlasti ei jää laulmata ka ühised laulud publikuga.

Lavakoosseisu kirjeldavad lauljad üpris humoorikalt: Ott Lepland – laulab igalt kõrguselt ja võlub klahvidest heli välja; Noorkuu - Ilmar Madison (laulab kõrgelt), Rein Kahro (laulab üsna kõrgelt), Martti Meumers (laulab keskelt), Märt Murrik (laulab keskelt ja madalalt), Remi Teras (laulab väga madalalt).

Ott Leplandi ja Noorkuu jõulukontserdid toimuvad:

N. 08.12 kell 19 Kuressaare Laurentiuse kirikus
L. 10.12 kell 19 Tallinna Kaarli kirikus
P. 11.12 kell 19 Laitse Graniitvillas
T. 13.12 kell 19 Pärnu Kontserdimajas
K. 14.12 kell 19 Mooste Folgikojas
L. 17.12 kell 19 Tartu Vanemuise Kontserdimajas
P. 18.12 kell 19 Vihula Mõisas
T. 20.12 kell 19 Viimsi Püha Jaakobi kirikus
K. 21.12 kell 19 Keila kirikus

Piletid on saadaval Piletilevis.