„Meie plaadifirma 300 Entertainment on kindel, et praegu on õige aeg Fetty uue muusika jaoks. Teades, et fännid on seda kaua oodanud ja ka plaadifirma on selleks valmis, oli tuuri edasilükkamine õige otsus. Kuigi oleme kõik pettunud, et Euro Stop tuur on lükkub septembrisse, oleme uue muusika üle elevil ning kui Fetty lõpuks sügisel Euroopasse jõuab, on ootamine seda väärt,“ kommenteerib Euroopa kontsertide ärajäämist muusiku kauaaegne tuurimanager Bob Mehalick.

„On väga kurb, et pikisilmi oodatud ameerika artist muutis plaane ning ei jõua Eestisse esinema. Tahes-tahtmata muutuvad plaanid ning selliseid asju pole kahjuks võimalik ette näha,“ räägib kontserdikorraldusfirma PS Music Events promootor Kaarel Sein kuu aja pärast toimuma pidanud ülesastumisest. „Hetkel pole veel uut kuupäeva kokku lepitud. Loodetavasti saame läbirääkimiste käigus leida sobiva lahenduse ja show siiski toimub. Praeguse seisuga korvatakse kõik piletiostud.“

Fetty Wap sai rahvusvahelise tähelepanu osaliseks 2015. aastal, mil nägi ilmavalgust tema singel „Trap Queen,“ mis nomineeriti Grammydele ning on pälvinud kolmekordse plaatina-singli staatuse. Muusiku Instagramist leiab vihjeid, et tema järgmine singel on sündinud koostöös näitleja ja laulja Meg Donnellyga ja kannab nime „With You“.