Poolfinaalile ja otse-eetrile kohaselt oli õhkkond saates lausa elektriline. Esimesena astus lavale looga "Treasure" Daniel Rustamov, kes energilise esitlusega võlus publiku ja rahvas lausa karjus tema nime, kui laul lõppes.

Tema võistkonnakaaslane Rushan Valiyev järgnes talle looga "Ариведерчи". Ka neiu sai publikult sooja vastuvõtu ja žürii kiidab teda lausa ülivõrretes. Noortega astus lavale ka ühislauluks ei keegi muu, kui Filipp Kirkorov.

Sellest tiimist sai finaali edasi Rushan!

Teise tiimina astus võistlustulle Ani Loraki tiim, kus on ka loomulikult meie Uku. Tema konkurent Amirkhan Umajev esitas kõigile tuttava ooperpala "Time To Say Goodbye", mille originaalselt esitas Andrea Bocelli.

Uku otsustas ka imeilusa ballaadi "You Raise Me Up" kasuks ja mängis klaverit. Publik lausa sulas ja näha oli ka pisaraid.

Kahjuks ei piisanud Uku armsast esitlusest edasipääsemiseks, ning Ani tiimi eest võistleb finaalis Amirkhan.

ENNE SAADET:

Ani Loraki tiimis võistleval Ukul ja tema meeskonnakaaslasel Amirkhan Umayevil tuleb täna rinda pista Konstantin Meladze meeskonna esindajate Sofia Tarassova ja Peter Zakharoviga, Sergei Shnurovi meeskonda valitud Rushan Valiyevi ja Daniel Rustamoviga, ning räppar Basta meeskonnaliikmete Andrei Polyakovi ja Shaan Oganesyaniga. Finaali pääseb neli lauljat.

Uku tunnistas eelmisel nädalal, et tema suurimaks vaenlaseks on pidev väsimus. "Kuskil tagatoas istub mul juba väsimus sees ja ma võib-olla tundsin seda ise ka eilse esinemise ajal. Ma ei usu, et see oli minu kõige teravam esinemine," tunnistas Venemaal staari staatusesse tõusnud laulja pärast poolfinaali.