Elephants From Neptune on valitud Tallinna kontserdi soojendajaks Kaiser Chiefsi mänedžmendi poolt. Eesti bändi liikmete sõnul on Elephants From Neptune Võsu liivastel radadel moodustunud anomaalia. Tänasel päeval peetakse Elephants From Neptune’i Eesti underground-skene populaarseimaks uueks tulijaks ning seda eelkõige tänu omapärasele kõlale, mis on mõjutusi saanud robot-rockist, indiest, bluesist ja psühhedeelsest kärinast. Koosluse, mis moodustus aastal 2010, liikmeteks on Robert Linna (vokaal, kitarr), Markko Reinberg (kitarr), Rain Joona, (bass) ja Jon Mikiver (trummid). Hetkel valmistab bänd tiheda esinemisgraafiku kõrvalt ka ette oma esimest EP’d, mis peaks ilmuma lähematel kuudel.

Elephants From Neptune’i juhtfiguuri Robert Linna kinnitusel avaldas Kaiser Chiefsi muusika Eesti bändi loomingule märkimisväärset mõju. «Kaiser Chiefsi esimesed albumid, praeguseks juba indie-skenes legendaarseteks saanud, olid meile suureks eeskujuks. Kui küsida, mis tundeid tekitab minus Kaiser Chiefs, siis iga kord kui ma neid kuulen, tekib tunne, et lähen lennuki peale ja sõidan Londonisse Sohosse. Teen paar pinti ja vaatan, mis õhtu toob», lisas Linna.

Briti bänd Kaiser Chiefs esineb esmakordselt Tallinnas, Rock Cafés, 13. oktoobril oma uue albumi ilmumisele pühendatud turnee raames.

Kaiser Chiefs on tuntud oma pööraste live-esinemiste poolest. Lisaks mitmetele soolokontsertidele, on Kaiser Chief karjääri jooksul jõudnud tuuritada selliste nimedega nagu U2, Foo Fighters ja Green Day, saada peaesinejana kutseid suurtele festivalidele ning esineda Paul McCartneyga ühel laval kontserdil, mis oli pühendatud Liverpooli Euroopa Kultuuripealinnaks väljakuulutamisele aastal 2008. Tänase päeva seisuga on Kaiser Chiefs müünud rekordarv pileteid Londonis, kus kahel kontserdil käis kokku 60 tuhat inimest ja Leedsi linnas, kus bändi käis kuulamas 40 tuhat pealtvaatajat. «Me ei soovi, et inimesed lahkuksid meie kontsertidelt nukralt ja pettunud tundega. Meie tahe on, et fännid lahkuksid kontserdipaigast õnnelikuna, meie lugusid valjult lauldes», - räägivad muusikud.

Piletid Kaiser Chiefsi Tallinna kontserdile on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee , kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti ning kõigis Eesti Kontserdi kassades.