Soome kultusbändi Dingo legendaarsed lood tekitasid 1980ndate keskpaigas Soome lahe põhjakaldal suisa “dingomaania”, mis vaatamata punavõimude ponnistustele levis laialdaselt ka Eestis. Seetõttu võib ka kindel olla, et 5. veebruaril tuleb Rock Cafésse Soome legendaarset bändi kuulama nii eestlasi kui soomlasi. Ja nad ei pea pettuma, sest bänd on lubanud kuulajateni tuua kõik oma tuntud lood: olgu selleks siis "Autiotalo", "Levoton Tuhkimo", "Sina ja minä" või "Nahkatakkinen tyttö". Täna tulebki Dingot Soome-Eesti bändiks pidada, sest kõik ülejäänud bändi liikmed peale laulja Pertti Neumanni ja klahvpillimängija Petri Lapintie on pärit Eestist.

Enam vähem samal ajal, kui “dingomaaniast” nakatunud noored kiljusid Soome kontsertidel, tuli ENSV-s kokku ansambel Vennaskond. Romantilist punki viljelev bänd pidi küll esinema palju väiksematel lavadel, nende esimene kontsert toimus Tallinna 49. Keskkoolis. Muidugi ei lubatud sellisel “kahtlasel seltskonnal” nõukogude ajal oma plaati välja anda ja Vennaskonna esimene plaat nägi ilmavalgust 1991. aastal. Ometi on Vennaskond end kirjutanud Eesti rokkmuusika ajalukku sama suurte tähtedega kui Dingo Soomes.

Kontserdi esimeses osas kuuleb lahedat glam rokki bändi The Princes esituses. Nad on Rock Cafe laval ka varem üles astunud ja kuulajatelt kõvasti kiita saanud.

Piletilevis maksab pilet 10 eur ja kohapeal 15 eur. Kokkuhoidlik muusikasõber ostab muidugi pileti eelmüügist SIIT.