Georg Ots on minu mällu talletunud juba varajasest noorusest kui vaatasin filmi Vallatud kurvid ja kui saabus hetk mil kõlas “Mõtisklus” olin müüdud ning iga kord, kui see film telekast tuli, ootasin seda kohta suure põnevusega. Kahtlemata on see on tema repertuaarist üks mu lemmikud,“ meenutab Kalle toonast lauluvalikut. Sepp lisab, et kui kuulab Otsa, siis tekib ka temal soov saada veel paremaks lauljaks. „Siis teen ka rohkem harjutusi ja repertuaariga tööd. Georg Otsa kuulamine tekitab minus alati motivatsiooni edasi pürgida.“

Lisaks Kalle Sepale astub kontserdil üles ka paljude lemmik Uku Suviste ning Rahvusooper Estonia solistid Helen Lokuta ja Aare Saal. Ka Lokuta jaoks on Ots olnud väga suureks eeskujuks ning läbi tehnilise ime laulavad Ots ja Lokuta koos duetti. “Salvestuse vahendusel esitame koos kauni romantilise loo “Laul möödunud ajast”, mis on Waterloo silla filmist (1940) tuntud meloodia. Samuti saab kuulda imelist duot ooperi ja poplauljate sünergiast “Time To Say Goodbye” mina koos Uku Suvistega laulan.“ Lokuta sünul on kava värvikas ja mitmekülgne, koosnedes paladest ja duettidest, mida ka Ots armastas.

Õhtut juhivad konferansjee Artur Raidmets ja kupleemeister Peeter Kaljumäe, kes esitavad autentseid estraaditekste, mis kõlasid Võsu laval ca kuuskümmend aastat tagasi. Seda aega meenutab ka Merike Lang, kelle isa Paul Ranniku koos Ülo Vaidaluga esitas neid tekste etendustel, millest võttis osa ka võsukas Georg Ots.

Erandkorras toimub kontsert välilaval ning enne kontserti avatakse pidulikult Võsu rannaklubi seinal Gerog Otsa bareljeef, millel väga eriline saamislugu. „70-ndatel aastatel tegi skulptor Erika Haggi bareljeefi Georg Otsast, mis pandi üles laevale Georg Ots. Kahjuks seda Eestile kuulsust toonud laeva enam pole. Kuna tegemist on kauni kunstiteosega, siis on tekkis meil idee teha sellest pronkskoopia ning asetada see Võsu rannaklubile, mälestuseks kuulsale lauljale, kes Võsul oli oma mees," selgitas bareljeefi idee autor Toomas Lepp, kes koos abikaasa Hannulaga korraldab Georg Otsa mälestuskotnserte Võsul juba seitsmendat aastat järjest.

“Need mälestuskontserdid on olnud alati populaarsed, ent seekord on tegu juubeliaastaga, siis saab pidu ka suursugusem kui muidu,” lubab Lepp kontserdikülastjaile.

Piletid müügil Piletilevis ja kohapeal.