Nädala alguses väideti, et 80-aastane muusik vajab ööpäevaringselt hooldamist ning peab võitlust põievähiga, kirjutab The Mirror.

Staari meeskond avaldas aga ametliku teadaande, kus ütlevad, et Rogersiga on kõik korras. "Seoses hiljutise valeinformatsiooni ja spekulatsioonidega mitmetelt meediaväljaannetelt anname Kenny Rogersi nimel teada, et Kenny viibib Georgia haiglas ja teda ravitakse. Rogers jääb veel haiglasse füsioteraapiaks, et saada jõud tagasi".

Kolmapäeval, 29. mail väitis USA kuulujutusait Radar Online, et Rogers jättis ära oma 2018. aasta hüvastujätutuuri pärast seda, kui sai vähidiagnoosi ning hakkas varandust laiali müüma.

Anonüümne perekonnasõber ütles, et Rogers on palju haigem, kui ta on publikule näidanud. Väidetavalt olla Rogers öelnud hüvasti ka oma pikaajalisele heale sõbrannale, kantrilauljannale Dolly Partonile.

"Dolly palus Rogersit, et too kirjutaks temaga koos mõne laulu, aga isegi lühike autosõit oli mehele liig. Piltlikult öeldes ei suutnud Rogers seista püsti rohkem kui minuti".