Heini Vaikmaa ütles Publikule, et tegemist on külmetushaigusega ning loodetavasti on Kauks paari nädala pärast jälle vormis.

28. märtsil astuvad eksklusiivse kontsertkava “Meridiaanid” raames Nokia Kontserdimaja laval üles Mahavok ja Kare Kauks, erikülalistena HU? ja Marten Kuningas.

Tegemist saab olema ühe unikaalsema etteastega, kus kasutatakse surround heli, mida ilmestavad visuaalsed lahendused.

Mahavok on kõrge kullaprooviga pop-rock ansambel ning tänu sellele kõlab nende ülipopulaarne 80-aastatel loodud muusika jätkuvalt paljudes Eesti raadiojaamades ja üle pika aja taas ka kontserdilavadel.
Mahavoki uus tulemine on olnud muljetavaldav.

Pärast vahepealset vaikuse perioodi, mil Heini Vaikmaa seadis sisse oma salvestusstuudiot, Kare Kauks andis oma energia ja armastuse perele ning teisedki olid hõivatud oma muude unistuste teostamisega, on ansambel eelmisest kevadest taas kuulajate ees. Seljataga on edukad
esinemised Tartu Muusikapäevadel, Eesti Televisiooni saates “Täna õhtul”, Õllesummeril, Padise kloostris, jne.

Rock Cafe kontserdiks 2009 aasta oktoobris oli kava veelgi täienenud ja saanud viimase lihvi ning paljude arvates on Mahavok parem kui eales varem.

Ostetud piletid kehtivad uuel kuupäeval.
Soovijatelt ostetakse piletid tagasi Piletilevi (välja arvatud Statoil) müügipunktides ja Ticketpro kassas Solarise Keskuses alates reedest, 12. Veebruarist 2010.