Kontserdil esitatavad lood pärinevad erinevatest ajastutest ning kava koosneb nii svingist, rock´n´rollist kui ka estraadiklassikast.

"Proovide käigus oleme saanud laulda laule, mis on pärit nii minu nooruspõlvest kui ka tänapäevast," kirjeldab tuuri kogenuim solist Pearu Paulus. "Kontserdil võib ette tulla piinlikke momente, kus saab näha kuidas mina koos härraste Saare ja Taukariga näitame oma oskusi erinevatel muusikainstrumentidel ja kindlasti selgitame välja ka selle, kes meist ikka kõige suurem hurmur on,” muigab Paulus.

"Kuna kõik lauljad on omavahel head sõbrad ja laval on ka Eesti mõnusaim showband Swingers, siis võib kontsertidest oodata tugevat energiadoosi, mõnusat huumorit ja mis seal salata, ka romantilisi harmooniajärgnevusi," kirjeldab Karl-Erik Taukar. 

Et naised ja õrnem sugupool on täpsust ja delikaatsust nõudev teema, toonitab Mikk Saar: “Nagu kontserdi nimigi ütleb, siis oleme laval ilma naisteta, aga see loomulikult ei tähenda, et kontserti võivad vaatama tulla ainult naised." "Džentemenid võtavad neil päevil prouad käe kõrvale ja julgevad neid ka välja võõraid härrasid vaatama viia,” kinnitab Saar.

Kontserdid toimuvad:

8. märtsil Pärnu Kontserdimajas
9. märtsil Tartu Vanemuise kontserdimajas
10. märtsil Viljandi Pärimusmuusika aidas
11. märtsil Mooste Mõisas
12. märtsil Tallinnas, Estonia Kontserdisaalis.

Piletid on eelmüügis Piletilevis!