The Sun vahendab, et Adele kurvastas eile õhtul pea 100 000 inimese suurust rahvamassi. Kontserdi programmivoldikusse peidetud käsitsi kirjutatud tekstis sõnab laulja, et pärast 15 kuu pikkust tuuritamist on ta jõudnud oma esinemistega lõpusirgele.

"Tuuritamine on eriskummaline asi – see ei sobi mulle eriti hästi. Ma olen tõeline kodukana ja ma tunnen suurt rõõmu pisiasjadest. Ja veel olen ma dramaatiline ja mul on tuuritamisega kohtutav minevik. Kuni praeguseni siis!"

"Ma olen teinud 119 kontserti ning viimased kolm viivad selle arvu 123 peale, see on olnud väga raske, kuid samas põnev ja nauditav."

"Ma soovisin, et mu viimased esinemised toimuksid Londonis, sest ma ei tea, kas ma üldse kunagi veel tuurile lähen. Seega soovin ma, et mu viimased esinemised oleks kodus."

Vaikset ning privaatset elu sooviv lauljanna sõnas eilse esinemise ajal, et esmaspäevast kavatseb ta olla täiskohaga ema. Samas lubas Adele rekordilisele publikule, et uue muusika kirjutamist ta ei jäta. “Ma tõmban mõned suitsud, ma joon natukene viskit. Ma ei suuda ära oodata!”, ütles artist plaanide kohta pärast tuuri.