"Meie reisiseltskonda on tabanud juba paar äraütlemist. Saadetakse erinevaid äraütlemise variante, kuni sinnani välja, et hotell läheb "ootamatult" ajavahemikus 06.08.19-07.08.19 katki, mistõttu broneeritakse külastaja ümber Riia hotellikooli RTRIT ühiselamusse," kurdab lugeja.

"Kas nii proovib antud hotelliketi kohalik juhtkond "Läti moodi" majandusnäitajaid parandada? Kas see on Radissoni üldine "kliendikeskne" tegevusmeetod?"

Intsidendiga on seotud Radisson Blu Daugava Hotel. Radisson Blu esindaja sõnul tuleb silmas pidada, et ühe brändinime all tegutsevad erinevad hotellid erinevate omanikega ning kindlasti ei tasu ühe kogemuse põhjal teha laiu järeldusi.

Radisson Blu Riia turundusjuhi sõnul vastab jutt külaliste mujale majutamisest tõele ning selle põhjustas reserveerimissüsteemi tehniline rike. "See on tõepoolest tõsi ettenägematu rikke tõttu, mis põhjustas ülebroneerimise. Seetõttu oleme pidanud mõned oma külalised 6. augusti ööks ümber majutama."

Kontserdi pealt lisa teenimist Radisson Blu ei kinnita. "Päris vastupidi, me kannatame kahju, kuna meie "Jah, ma suudan!" filosoofia tõttu püüame me igale rikkest puudutatud kliendile leida sobiva ööbimiskoha olukorras, kus hinnad on nõudluse tõttu tublisti kasvanud."

Riia hotellihinnad on Rammsteini kontserdi tõttu läbinud tõelise tõusuralli ning mõnes kohas küsitakse koguni 1000 eurot öö kohta.

Eestist pakutakse fännidele ka eribussiga kontserdile sõitmise võimalust, mis on üllatavalt odav - ööbimise kaheses toas, hommikusöögi ja edasi-tagasi bussisõidu saab kätte vaid 50 euroga. Paistab, et sellised pakkumised lähevad kui soojad saiad, kuna bussidele enam kohti ei ole.

Hea lugeja, kui ka Sinu broneering Rammsteini kontserdi ajaks ootamatult tühistati, siis anna sellest teada!