Katy Perry ja tema produtsendid on sattunud karmi autoriõiguste rikkumisega seotud kohtuasja keskmesse. Nüüd tuleb välja, et kuigi Perry kannatab kohtuasja tõttu ilmselt mainekahju, siis on väga võimalik, et lauljatar ei pea originaalloo autorile sentigi maksma.

Nimelt on laulja sõlminud oma produtsendi Lukasz Gottwaldiga lepingu, mis kaitseb lauljat ennast finantsiliste kahjude eest. Seega peab kahjuraha tõenäoliselt maksma hoopis Perry produktsioonimeeskond, kuigi kohtuotsuse kohaselt on kopeerimises vastutav ka Perry ise.

Eelmisel nädalal antud tunnistuses väitis Perry, et "Dark Horse" sisaldas "Joyful Noise'i" elemente, kuid tema polnud nende kasutamisest teadlik.

Kristliku räpiloo autorid nõuavad Perrylt ja tema meeskonnalt poolt laulu pealt teenitud tulust, mis tähendaks, et nad kõnniksid kohtuasjast välja 20 miljoni dollari suuruse võiduga. Perry advokaadi sõnul seob see tulevikuks halva pretsedendi. "Sa võid ju öelda ükskõik millise laulu kohta, et oled seda varem kuulnud, ja siis rahaga minema jalutada."