Haapsalus sündinud ja 12-aastaselt Tallinnasse Lasnamäele kolinud Pavel unistas lapsena kosmonaudi elukutsest, aga juba õige vara jõudis räppmuusikani, kus tema suurimateks mõjutajateks olid kodurajooni noortekambad, vahendas ETV saade "Pealtnägija".

Noorukina emaga kasvanud Pavel ei varja, et sattus sageli Lasnamäel pahandustesse. Näiteks pani pihta sõpradele muljeavaldamiseks tanklast maiustusi. Lõpuks oli aga just muusika see, mis noore mehe õigele teele tiris.

"Kui ma satun sinna Lasnamäele tagasi mingil põhjusel, siis ma vaatan, et hästi vanad minu tuttavad on täielikult süstlanarkomaanid või keegi on surnud, keegi on vanglas," tõdes muusik telesaates.

20 aasta vältel on Pavel musitseerinud erinevates venekeelsetes hip-hopansamblites, millest suurima läbimurde saavutasid Gorõ Lana ja Catapulta, kellega tuuritati Venemaal. 2018. aastal esines ta isegi vabariigi presidendi suvisel roosiaia vastuvõtul.

Paveli tõeline tähelend sai alguse aga 2016. aastal, kui jäi silma Võsu räpipundile 5Miinust. Pavel, keda vähesed olid seni üldse eesti keeles rääkimas kuulnud, hakkas üleöö ka eesti keeles räppima. Tänaseks on Gameboy Tetris täieõiguslik 5Miinuse liige.