Vaid 17-aastane Declan McKenna on briti poplaulja, kes on tänaseks välja andnud mitu edukat singlit ning võitnud Glastonbury festivali poolt korraldatava noore talendi konkursi. Võitjana avanes tal võimalus Glastonbury festivalil ka üles astuda. 2015. aasta augustis välja antud singel “Brazil” tõi noormehele edu nii Euroopas kui USAs ning justkui ühest suust on lauljat tunnustanud muusikaajakirjad NME, Billboard, Clash ja DIY, kiidusõnadega ei ole olnud kitsi ka BBC. Declan on olnud muusikaline külaline kuulsates vestlussaadetes, mida juhivad Jools Holland ja Conan O’Brien. Veebruaris avaneb võimalus noort talenti ka Rock Cafe laval näha.

Blossoms on Inglismaalt pärit indie-pop bänd, kelle teekond sai alguse 2013. aastal Manchesteris ning kes on kiirelt võitnud kuulajate ja muusikakriitikute südameid. BBC Music Sound Of 2016 edetabelis platseerus Blossoms kõrgele neljandale kohale ning nende selle aasta augustis ilmunud omanimeline debüütalbum veetis kaks nädalat briti albumimüügi edetabeli esikohal. Bändi muusikat on kirjeldatud kui indie ja kergelt psühhedeelilise popi mikstuuri, mille mõjutajateks on olnud The Beatles, Arctic Monkeys, Oasis ja isegi ABBA.

Blossoms ja Declan McKenna esinevad Rock Cafes 21. veebruaril, piletid kontserdile hinnaga alates €19 on nüüd müügil Piletilevis.

Liitu kontserdiga Facebookis!