“Minu prioriteet pole kedagi matkida. Püüan Eesti muusikamaastikule tuua midagi uut,” ütleb Põlva lähedal üles kasvanud 32aastane Muld.

Artistinime valis mees oma lemmiku looma järgi ning näeb ka endas hundi iseloomujooni. “Kodu lähedalt ma ei murra,” jääb Muld üldsõnaliseks. Ta on kõigest kuus sentimeetrit lühem kui räppar Reket.

Tuntuks saanud popi-mõjutustega muusikat hakkas mees viljelema alles eelmisel suvel, kui sündis suvehitt “Suvi on käes.”

“Luuletusi olin kirjutanud juba pikemat aega, hiljem hakkasin sõnadele biite juurde panema.” Muusika jõudis mehe ellu aga märksa varem. “Noorena mängisin kümme aastat rokkbändis “Drunken Pillow” trumme. Käisime noortebändides ja festivalidel.”

Nagu selgub nüüdseks laiali läinud bändi nimevalikust, on tegemist tänaseks veidi rahulikumaks saanud elumehega. “Nagu noored ikka, käisin pidudel. Sai lõbutsetud küll. Nüüd lõbustan teisi,” tutvustab mees oma elukunsti. “Pühak ja täiuslik ma ei ole ja ei taha selleks kunagi saada. Tahan olla mina ise ja teha seda, mis endale meeldib.” Inspiratsiooni saab mees kõigest, mis tuleb südamest ning hetke emotsioonides. Peoelevusest kirjutas mees ka peagi miljoni vaatamisega lugu “Shooters.”