Viimastel aastatel Berliinis elav ja möllav Fett Burger on kõrgelt hinnatud plaadifirma Sex Tags Mania boss ja omanik. 20 aasta jooksul on Sex Tags Mania veeretanud ööellu euroopaliku pigistusega Chicago house’i ja klassikalist diskot.

Oma sensuaalse kiiksu ja rutiinivaba lähenemisega tantsumuusikat on Burgeri juhitava leibeli alt välja andnud muuhulgas sellised tegelased nagu Bjorn Torske, TR-909, Don Papa, Pomassi ja Transilvanian Galaxy.
Kui Detroidi sügava tantsumuusika suurkujult Omar-S küsiti ühes intervjuus milliseid artiste ja plaadifirmasid ta tähelepanelikult jälgib, oli tema lemmikute seas ainsa Detroidist väljaspool tegutseva muusikalise jõuna just Sex Tags Mania.

Plaadifirma vaimu ja hõngu hoiab DJ Fett Burger üleval ka oma DJ-settides.

Juulikuu Noblessneri Mutandil annab ka kontserdi värske ja äkiline kodumaine kollektiiv Rebel Angel. See on provotseeriva tantsumuusika bänd, kes väidab end viljelevat „häppy trance acid horror speed rock house’i“ ja kus musitseerivad kodumaises undeground’is legendaarsed tegelased: endistest ansambli Stella liikmetest jultunud kaunitarid Lotte Jürjendal ja Kati, kunstnik ja postindustriaalne tekstipeksja Kiwa ning teoloog-punkar Chungin.

Mutandi öö vabaõhulaval, Cafe Noble terrassil, toimub ihuline ja vaimne tegevus kõiksugu muusikat armastavate Haigla Peo kuttide juhtimisel – mereäärsete ööde lemmikud DJd Ats, Kris ja Jan on jälle kohal.

Mõistagi, valivad peol muusikat ka Mutant Disco residendid Raul Saaremets, Rhythm Doctor ja Siim Nestor.