Kui suurest summast kindlustuses üldse juttu oli? Musting tunnistab, et see oli küll kosmiliselt suur, aga võib kindlalt väita, et alla miljoni euro inimese kohta. "Pidime lepingusse sisse kirjutama palju olulisi punkte, mida tavalepingus pole, kuid kuna leping on konfidentsiaalne, siis ma ei või midagi konkreetset välja tuua," vahendab Õhtuleht.

Küll paljastab Musting, et ega see odav lõbu olnud. "Maksime nii, et silmad märjad ning lõpuks ka vastavasisulise poliisi saime," ütleb ta.

Täna esilinastub ETV's kell 22:10 dokumentaalfilm sellest, kuidas 20 aastat tegutsenud Põlva sõpruskonna bänd ”Winny Puhh” üleöö maailmakuulsaks sai ja kuidas Eesti Laulu konkursil esitatud ”Meiecundimees üks Korsakov läks eile Lätti” tõi neile kutse Pariisi moešõu peaesineja olla. Minnakse maakatega Pariisi kaasa ja uuritakse, kas neid sinna kutsunud mõjuvõimas moelooja Rick Owens on ikka täie mõistuse juures. Samuti selgub, kuidas on lood ansambli liikmete mõistusega. Režissöör Jaan Laugamõts, produtsendid Ove Musting ja Mart Normet.