"Oooo, kui tore tutvuda!" sädistab lõbus Kim telefonitoru teises otsas, kui pärast pooletunnist sekretäridega jauramist lõpuks löögile pääseme. Selgub, et Vengaboys on nüüd küll vähem kuulus, aga vaat et edukamgi kui varem. "Tead, me oleme kõik nii segased tüübid, parimad sõbrad ja ausalt öeldes ei saa ilma üksteiseta elada," avaldab ta suure edu saladuse.

Ning tähesära ja kuulsust on Vengaboys nautinud tõesti, kuna nende plaate on müüdud kümneid miljoneid, mistõttu on nende riiulid täis tunnustavaid karikaid, kujusid ja auhindu. Kõik see jääb aga kümne aasta tagusesse aega, vahepeal on bänd lahku läinud ja jälle kokku tulnud ning seda mitte enda soovil, vaid fännide survel.

"Jaa, see on tõsi! Meil ei ole uut loomingut ja me ei mõtle isegi uue loomingu peale, kuna publik ootab meilt meie vana muusikat," selgitab ta. "Sellel on inimeste jaoks tähendus, nostaliahõng...nimeta seda, milleks tahad," lisab ta ning ilmselt on tal ka õigus.

Kim täpsustab aga, et aastatetaguse loomingu esitamine ei tähenda, et Vengaboysi liikmed ise minevikus elaks. "Me kuulame palju uut muusikat ja imestame iga päevaga, kui palju on klubi skeene muutunud. Fantastiline areng on toimunud, järge pidada on isegi raske. Meie ajal oli 3 põhistiili - hiphop, rock ja disko. Nüüd on neid alaliike umbes miljon korda rohkem," naerab ta.

Oma karjääri jooksul on Vengaboys reisinud kõikjal terves maailmas, kuid nii kummaline kui see ka pole, Venemaale pole keegi kordagi sattunud. "Ma ei tea, miks see nii on. Ise mõtlen ka praegu, et jumala imelik lugu. Seal ometigi on ju nii palju ilusaid klubisid, kus me võiks esineda," juurdleb ta. "Aitäh hea mõtte eest!" kõlab rõõmus kilge.

Apollo Live Clubis esinemist ootab bänd väga ning enda sõnul on see muusikule täiesti tavaline asi, et aastavahetust ja pühi koos perega veeta ei saa. "Aga see on ju lõbus! Kui rahvale meeldib, siis on ka meil hea olla! Muide, rääkisin just oma sõbranna Kate'iga (Kate Ryan toim.), kes Apollos hiljuti esines ning ma tahan enda nägu täpselt samasuguse postri peale nagu tal oli seal teie mingi hotelli kõrval!" jutustab ta.
(Viru hotelli kõrval laiub suur Vengaboysi plakat toim.)

"Tulge ise ka peole, võtame selle 2012.aasta koos vastu," meelitab ta Publiku toimetust. Täiesti arvestatav ettepanek. Eriti veel, kui tegu on esinejatega, kes Eestimaaga juba tuttavad.

Hollandi popbänd Vengaboys esineb 31.detsembril, uksed avatakse kell 23.00 ning eelmüügi hind on 20eurot.