Mika, kes on tuntud oma efektsete ja ülienergiliste kontsert-showde poolest, astub festivalil üles 5. juulil ning pole ka ime, sest kaks aastat tagasi lauluväljakul esinenud Mika kontserti on nimetatud Eestis toimunutest üheks kõige emotsionaalsemaks ning positiivsemaks.

Väga meeldejäävaks kujunes fännide poolt Mikale tehtud üllatus – loo „Happy Ending“ ajal hakkasid tuhanded inimesed korraga puhuma seebimulle, mis täitis lauluväljaku rõõmsa mullimerega. Mika lubab ka kontserdil esitada kindlasti oma kuldsete lugude paremiku ning sekka materjali uuelt albumilt. Mika on Eestis esinenud ka varem, vaata videost esinemist Lauluväljakul kaks aastat tagasi!

Mika uus album kannab pealkirja „Origin Of Love“ ja sellel teeb kaasa terve rida tuntud produtsente. See kätkeb endas 12 armastuslugu, mis on artisti sõnul lausa brutaalselt ausad. Mika jaoks keerulisel eluetapil sündinud lood näitavad artisti tõsisemat ja sügavamat poolt. Plaat eristub silmnähtavalt eelmistest.

Jaanuaris pälvis Mika maineka NRJ Muusikaauhinna Aasta Meesartisti kategoorias Cannes. 29-aastase Mika elukäik on sama kirev kui tema showd. Mika ehk Michael Penniman Jr sündis Beirutis Liibanonist pärit ema ja ameeriklasest isa viielapselises peres. Kodusõja puhkedes emigreerus pere kõigest aastase Mikaga Pariisi ning sealt edasi Londonisse. Mika muusikalist maitset mõjutasid enim Bob Dylan ja Serge Gainsbourg.