Robbie Williamsi värske turnee nimega "Take The Crown Stadium Tour 2013" sai alguse 14. juunil Dublinis, Iirimaal. Tegemist on Robbie esimese soolo-staadioniturneega alates aastast 2006.

Taasiseseisvuspäeval, 20. augustil jõuab Briti edukaim sooloartist Eestisse, et anda lauluväljakul kogu regiooni ainus kontsert, millest valmib tuuri ametlik kontsertfilm nimega "Robbie Williams – Live in Tallinn".

"Ma pole kunagi Eestis käinud ning olen põnevil, et minu uus hiilgav show filmitakse Eesti taasiseseisvuspäeval," ütles Robbie.

Robbie Williams on esimene maailmastaar, kes filmib oma kontserti Tallinnas. "Robbie Williams - Live in Tallinn" režissöörideks on Russell Thomas ja Peeter Rebane. "Oleme elevil, et turnee ainus kontsertfilm valmib just Tallinnas. Olen veendunud, et Robbie kontserdist saab unustamatu õhtu. Filmimine Eestile nii tähtsal päeval ja eestlaste poolt armastatud paigas lisab kogu üritusele väärtust. Igal kontserdi külastajal avaneb nüüd suurepärane ja ainulaadne võimalus jäädvustada ennast maailma muusikaajalukku," kommenteeris Rebane.

Briti edukaim sooloartist Robbie Williams esineb Tallinna Lauluväljakul taasiseseisvuspäeval, 20. augustil. Tallinna show erikülalisena astub lavale Briti popartist Olly Murs