KISS toob endaga Riiga kaasa kogu
show
ks vajaliku heli-, valgus- ja videotehnika ning ka pürotehnilised ja eriefektid.

Tehnika kogus, mida kasutatakse KISSi kontserdil Riias, ületab isegi Metallica Tallinna Lauluväljaku megashowl kasutatud varustust. Korraldajate ülesandeks on vaid lava ehitamine — kogu showks vajaminev tehnikapark saabub Lätti 13 suurel rekkal. Tehnika paigaldamisega tegeleb Riias kokku 200 inimest nii kohalikust personalist kui ka KISSi tehnilisest meeskonnast.

Ainuüksi see varustus, mis kinnitatakse Arena Riga lava kohale lakke, kaalub rohkem kui 25 tonni. Lavale ja selle külgedele paigaldatakse LED- ja projektsiooniekraanid. Show ajal töötab saalis mitu telekaamerat.

Kontserdil kasutatakse suurt hulka pürotehnikat ja eriefekte, mille poolest KISSi showd kuulsad on, sealhulgas ilutulestikud ja tuleleegid. Pürotehnika ja eriefektide ladustamiseks ja juhtimiseks eraldatakse tugevdatud valvega ja koodlukuga eriruum. Koodi teavad ainult kaks inimest: KISSi production-manager ja peapürotehnik. BDG tegevdirektori Eva Palmi sõnul pole sellist hulka pürotehnikat ja eriefekte Arena Rigal kunagi varem kasutatud.

Lavale paigaldatakse mitu lifti ja tõstukit, mille abil KISSi liikmed lavale ilmuvad ja show ajal selle kohale tõusevad. Saali kinnitatakse 15 meetri kõrgusele ka erivarustus, mida kasutades muusikud saavad otseses mõttes “lennata” publiku peade kohal, liikudes nii väiksele abilavale, mis asub 40 meetri kaugusel põhilavast.

KISS esineb esimest korda Lätis 22. mail oma maailmaturneega “KISS Alive/35”, millega tähistab bänd oma 35. tegevusaastat. “KISS Alive/35” tuuri kontsertidel mängivad Gene Simmons, Paul Stanley, Tommy Thayer, Eric Singer parimaid lugusid hiigelsuurest KISSi repertuaarist, sealhulgas selliseid kuulsaid hitte nagu “Rock’n’Roll All Night”, “I Was Made For Lovin’ You”, “Shout It Out Loud” ja “Detroit Rock City”. Muusikute sõnul ootab fänne ka hulgaliselt üllatusi. KISSi soojendab Ameerika rokkbänd Cinder Road.

Piletid KISSi Riia kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.