Kitarrikangelane soovis korraldajaile saadetud listis saada lava taha palju värskeid puuvilju ja marju; sealhulgas papaiat, greipi, mustikaid, maasikaid. Lisaks soovis Paul ökomett, ökobatoone ja ökotäisterahelbeid. Toit loputatakse alla Jack Danielsi viskiga, Belgia õlle ja erinevate mahladega. Samuti ei puudu listist soov proovida kohalikku õlut.

Kitarrivirtuoos Paul Gilbert sündis 6. novembril 1966 Carbondales ja kasvas üles peamiselt Greenburgis.

Ta alustas kitarri mängimist 5aastaselt ja juba 15aastaselt tuuritas mööda kohalikke klubisid oma bändiga Tau Zero ning ajakiri Guitar Player juhtis tähelepanu Paulile kui suurepärasele kitarristile kõrvuti Yngwie Malmsteeniga. Paul Gilbert on nimetanud oma suurteks mõjutajateks erinevaid artiste: Judas Priest, Yngwie Malmsteen, KISS, Van Halen, The Ramones ja Green Day. Samuti peab ta ennast tulihingeliseks The Beach Boysi ja The Beatles’i fänniks.

Gilbert komponeerib muusikat väga erinevates stiilides, sealhulgas pop, rock, metal, blues, jazz, funk. Ta on üle maailma tuntud oma näppude kiiruse ja filigraanse tehnika poolest, mis tõenäoliselt andiski ajakirjale Guitar One põhjust nimetada Paul neljandale kohale tabelis “Top 10 Shredders Of All Time”.

Piletid Gilberti esinemisele on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.

Rock Cafe uksed 4. oktoobri kontserdile avatakse kell 20.00, Paul Gilbert astub lavale orienteeruvalt 21.30.