1. "Aladdin"
"Kuula, kui on tarvis aega surnuks lüüa. Marokos viibides õppisin tagurpidi rääkima ja pöörasin ka selle loo pahupidi."

2. "Spangled"
"
Sobib peo finaalis tantsupõranda tühjendamiseks. Tuled on peal. Baar on kinni. Paras "tõmba uttu“ lugu, mitte just kerge kuulamine. "

3. "Billy Goat"
"
Hea lugu lapsehoiuks. Pane see ripiidi peale, tantsi lootusrikkalt, väsita lapsuke ära. Siin on palju kihte, mida avastada. "

4. "Multiball"
"
Kuula pinballi mängides. Tahtsin teha lugu, mis kõlaks nagu pinballi mäng, et seda loomulikult pinballi taustaks kuulata."

5. "Alien in a Garbage Dump"
"Kuula, kui sul on näpud põhjas. Seda plaati tehes olin puruvaene, aga selle tegemine innustas mind endast maksimumi andma."

Eric Copeland teeb muusikat hämarate urgaste ja julgete kõrvade jaoks. Tema sound valmib äravisatud sämplitest, rikutud loop’idest ja kontrollitud kaosest. Tulemus pole kaugeltki vikerviisilik kergkuulamine, ometi läbib seda eksimatult kaasakiskuv popitunnetus, vindiga vokaalkonksud ja arulagedalt lustakad biidid. Avant-rock/elektroonikabändis Black Dice tuntust kogunud mees teeb ka koos Animal Collective’i liikme Avey Tare’iga duot Terrestrial Tones ning tema koduleibliks on uue aastatuhande biiti võimsalt väänanud plaadifirma DFA.

18. juunil toimuva Kumu ÖÖ piletid on saadaval Piletilevis. Telia klientidele kehtivad soodustused. Lisainfo: www.kumuoo.ee.