1. “V&B”
"Ennast nautleva melanhoolia või kujuteldavate lõpustsenaariumite korral. Kuula ja saad magusat nuttu, mille järgselt on hea näiteks suurpuhastus ette võtta."

2. “Tuvalu (A Song of Longing)”
"Kuula seletamatu igatsuse korral, mis sind aeg-ajalt sireeni kombel tundmatusse kutsub. Aga see ei pruugi sinu igatsust leevendada."

3. “Digital Glass Dream”
"Kuulata nutiseadme ekraani kerides unevirvesse langedes."

4. Toshio Masuda / Mart Avi „The Alley Through The Pillow“
"See pole enam pelgalt virvendus, vaid süvauni, millest järgmine samm oleks juba aborigeenide pärimusest tuttav "dreamtime”. Sinu nutiseade on sügavale padjapüüri või madratsiprakku vajunud. Kuula ja tunne, kuidas Maa sinu voodi all ümber oma telje hommiku suunas raksatab."

5. Stones & Holes “25h Strip Club”
"Toitu 5 päeva järjest üksnes Grossi poe pirukatest. Seejärel kuula seda lugu ja jätka. PS: Pirukaid soojendada ei tohi!"

Mart Avi mullu sügisel ilmunud teine sooloalbum, monoliitne “Humanista” valiti Eesti Ekspressi Areeni kriitikute küsitlusel aasta albumiks ja leidis kajastust ka briti olulises uue muusika väljaandes The Wire. Tema loomingule paralleele kaardistades on tõmmatud jooni industriali varaste sammudeni, hauataguse disko ja souli, taevalike orkestrisünteeside ja äraspidise maailmamuusikani. Tema maneerlikku baritoni ning isepäist artistlikku eetost kirjeldades on käiku lastud võrdlusi nii Scott Walkeri, David Bowie kui Billy Mackenzie’ga. Avi aegade esimene täispikk sooloetteaste kätkeb endas ka ekstserpte tulevaselt täispikalt tööpealkirjaga “God Knows Why”.

18. juunil toimuva Kumu ÖÖ piletid on saadaval Piletilevis. Kumu klubikaardi omanikele ja Telia klientidele kehtivad soodustused. Lisainfo: www.kumuoo.ee!