Publik teeb täna lähemalt tutvust festivalil üles astuva ansambliga Dead Furies, kes valis meie jaoks välja viis enda lugu ning pani need paari viie elujuhtumiga.

“Gimme Shock”

“Kui Sul on viimnegi jõud otsas, siis see lugu on laenguks, mis aitab Sul hommikul ärgata, kanda peol mööda sõiduvett või treenida New Yorgi maratoniks.”
“Devil’s Musik”

Sedasi kirjutatakse armastuskirja. See on meie ood kuradimuusikale ehk rock’n’rollile.”
“Get Down Y’all”

Tants on üks parimaid eneseväljendusviise ning tantsupõrand hingerahu toovaks templiks. Vaatamata kohale, tujule, riietusele või sündmusele — put on your dancing shoes!”
“Listen to T. Rex”

“Kui Sa oled mees ja ei tea, mida teha kohtingul siis kuula selle loo ja vanameister T. Rexi laulusõnu. You’ll be alright then!”

“You’re So Money (And You Don’t Even Know It)”

Hetkedeks, kui oled enesesse usku kaotamas.”

Dead Furies sündis sinisilmsest entusiasmist mängida just enda maitse järgi nii ehedat ja energilist rock’n’rolli kui võimalik. Peavoolu ja hooajatrende trotsiv trio avaldas oma esimese singli “Listen to T. Rex” tänavu juunis. Nüüdseks on välja antud ka neljalooline EP “Devil’s Musik”, salvestatud materjali peagi ilmuva “No Talkin’, All Action” kauamängiva tarvis ja testitud oma käreda kitarrirokiga arvestataval hulgal lavalaudu.

Reedel, 9. detsembril kl 20:30-21:00 rokib Dead Furies Tartu muusikanädal 2016 klubiõhtul ERMi vanas majas (J. Kuperjanovi 9). Tartu muusikanädala pop-up-ürituste lisainfo ja ajakava leiad SIIT.