Publik teeb täna lähemalt tutvust Andres Kõpperi ehk NOËPiga, kes valis meie jaoks välja viis enda lugu ning pani need paari viie elujuhtumiga.

"Rihanna"

"Kui on vaja tegevust 3-9 aastaste põnnidele, siis "Rihanna" peaks väiksed jalad tatsuma panema küll vähemalt veerand tunniks."

"Move"

"Selle järgi pidavat olema hea joosta. Õige tempo vist. Ja kui mõni mõte, mis jooksmise ajal vaja selgeks mõelda, siis ehk selline combo aitab."

"Rooftop"

"Kui on mõne õhuinstrumendi mängimise tuju. Või kui on tuju Haapsallu sõita kooki sööma. Aga mõlemat korraga ei soovita. Kui just kõnealune virtuoos parasjagu kõrvalistmel ei istu."

"Golden"

"Juhuks, kui rehv läheb katki. Või kui telefon on jäänud vihma kätte. Või hetkeks, mil avastad, et pestud riided on jäänud just täpselt nii kauaks masinasse seisma, et kerge kopituse lõhn riietel on möödapääsmatu. Võta üks Golden. Golden aitab!"

"Game"

"Naistele siis, kui on isu šokolaadi järele. Meestele siis, kui on isu vait olla."

NOËP on elektroonilist pop'i viljelev artist/produtsent, mille taga seisab Andres Kõpper. Tema muusika produktsioon on minimaalne, et ei läheks kaduma emotsioon, aga siiski piisav, et tõmbaks jala tatsuma. NOËP oli tänavuste suviste festivalide üks lemmikartiste, kes väisas mitmeid muusikapidusid nii Eestis kui ka naaberriikides.

Homme, 8. detsembril kell 17.00 toimub toote- ja tarkvaraarendaja Mooncascade’i ruumikas kontoris (Narva maantee 9) ettevõtte kaasasutaja Priit Salumaa Fireside Chat stiilis usutlust Andres Kõpperiga, kes on oma elektropopi projektiga NOËP fenomenaalset rahvusvahelist tähelepanu pälvinud. Vestlusele järgneb Mooncascade´i seitsmenda sünnipäeva tähistamine koos tordi ja mullusel Tartu muusikanädalal oma esimese avaliku etteaste teinud NOËPi lühikontsertiga.

Tartu muusikanädala pop-up-ürituste lisainfo ja täpsema ajakava leiad SIIT.