Publik teeb täna lähemalt tutvust festivalil üles astuva legendaarse biidimeistri Paul Ojaga, kes valis meie jaoks välja viis enda lugu ning pani need paari viie elujuhtumiga.

"gita 00"

"Hiljuti kõnniti selle loo saatel Tallinn Fashion Weeki moelaval, aga ma arvan, et sobib hästi ka niisama peegli ees riideid selga proovides."

"F.I.I.D.C. (D.A.S.)"

"Oleneb täiesti inimesest, aga mosh pit, puude lõhkumine või eksamiteks õppimine oleks hea kontekst. "

"Roma feat. Tallinn Daggers"

"Sügisvihm ja olemise magus piin. Uue albumi pealt. Digitaalselt igalpool alla laaditiav ja striimitav, vinüül tuleb ka kohekohe."

"Gangsta"

"Selle loo saatel oleks hea päikeselisel suvepäeval niisama tuttavatega jalgratastega sõitma minna."

"Grandtheft – My House (Paul Oja)"

"Kui sõbranna külla tuleb."

Juba enam kui dekaadi jagu biite treinud ja plaate keerutanud Paul Oja klubimuusika juured on sügaval hiphopis. Tema raevukaid ja tempokaid, stiilipiire pilbastavad ning ennekuulmatut kütet ja klassikalist kulda sisaldavaid DJ-sette teavad kõik Tallinna klubihundid ja koos DJ Questiga on ta Raadio 2 kuulajate kõrvu juba aastaid värskeima kraamiga kostitanud. Eeskätt teatakse Pauli muidugi koostööst räppar Genkaga ning nende ühisest gängist Toe Tag, ent tema biidid kostavad ka loendamatuil teistel eesti räpiplaatidel. Kui tahad päriselt bängivat kraami kuulata, siis kuula Paul Oja põhjanaabrite TopBillin leibli poolt äsja reliisitud kuue looga EP-d "Lights Out Nights Out".

Ja muidugi tule kuula Pauli dj-setti tänasel Tartu muusikanädala klubiõhtul vanas ERMis. Maestro on puldis kl 00:45-01:30.