Teist aastat toimuval Airport Jamil esineb üle 50 DJ. Selle aasta üheks suurimaks tõmbenumbriks on laupäeval esmakordselt Eestis toimuv autode
drifting
show.

Kahepäevase festivali all on ligi 10 000 m2 suurune maa-ala. Lisaks lennurajale on kasutusel neli angaari, kuhu on ehitatud drum`n`bass lava, VIP-angaar, Chill Lounge ning Megazone angaar.

Festivali juurde kuulub suur telklaager, mitmed festivali atraktsionid, karnevalitelk, Paintballi-ala ning parkimisplatsid. Uudsena Eesti festivalide ajaloos on kasutusele võetud külastajate pagasihoid, mille järele on taolistel üritustel alati olnud suur vajadus.

Airport Jami teisel päeval saab näha professionaalset võistlusautode drifting showd, kus osalevad neli tippsportlast Rootsist. Samuti näitab oma oskusi Skandinaava kiireim sportauto Camaro ning profibaikerid.
Kuna kohapeal müüakse ka ühepäevapileteid, on kõikidel drifting show huvilistel võimalus vaatama tulla just seda, eraldi muust festivaliprogrammist.

Selle aasta peaesinejad Airport Jamil on tech-trance muusikastiili looja Marcel Woods, Richard Durand a.k.a. G-Spott ja hetkel maailma klubimuusika edetabelites kiiremini tõusev täht Sander Van Doorn ja ka DJ-duo Showtek.

Festivali õhtujuhiks on nais-DJ MC Boogshe Hollandist.

Festivali passid on müügil Piletilevis ja Statoili jaamades hinnaga 325 krooni. Kohapeal maksab kahepäeva pilet 350 krooni ning ühepäeva pääse on hinnaga 200 krooni.