"Oma sünnipaeval 8. juulil tegin avalduse, et lahkun moest määramatuks ajaks, et keskenduda muusikale," selgitab Bluz.

"Muusika on alati olnud minu suur kirg ning inspiratsiooni allikas. Selles suhtes see on hästi loomulik üleminek. Ma olen aeg-ajalt kollektsioonide vahel üksikud singlid avaldanud, kuid minu peafookus oli ikkagi moel. Samas ma usun, et igal asjal on elus oma aeg, ja ma olen meeletult rahul, et kõik juhtus täpselt niimoodi nagu juhtus. Moedisain andis mulle platvormi, et jõuda rohkemate inimesteni ja ma olen väga tänulik igaühele, kes minu loomingu vastu tundis huvi. Aga samas ma ei taha end seejuures piirata. Nagu ma olen juba avameelselt rääkinud, mood aitas üle elada väga rasket perioodi, aga nüüd, kui see on läbi ja haavad on paranenud, tahan erinevatel aladel edasi arendada ning uusi väljakutseid vastu võtta. Ma saan aru, et see uudis võib paljusid moefänne kurvastada, aga samas ma usun, et see uus peatükk tuleb veelgi huvitavam ja värvikam. Ma ise olen ülimalt põnevil," räägib ta.

"Kui ma olen täiesti aus, siis ma ei suutnud kunagi ette kujutada, et minu moelooming läheb nii suureks, aga see karussell hakkas nii kiiresti keerlema, et mul reaalselt polnud aega mõlematesse sfääridesse võrdselt panustada, nii et mingi hetk muutus muusika pigem hobiks. Aga peale Allergic to milk kollektsiooni minu professionaalne ja isiklik elu muutusid. Ja kuna ma tahan maksimaalselt aus oma fännidega olla, pean tunnistama, et mood ei ole enam kõige tõepärasem meedium minu elus toimuvat üle kanda. Muusika tundub hetkel palju loomulikum. Ma saan aru, et inimestel ja eriti meedias on juba kujunenud väga konkreetne arusaam sellest, kes Tim Bluz on, kuidas ta peab välja nägema, mida ta peab kandma, sööma jne, aga vahepeal mul tekkib väga veider tunne, nagu ma mängin mingit tegelast, kes on tegelikkusest liiga kaugel. Nii et ma loodan, et see projekt suudab mind natuke teisest küljest näidata," on noormees lootusrikas.

"Loomulikult mood mängib suurt rolli mu elus, ja ma olen väga uhke meie töö ja saavutatud tulemuste üle. Seega ma jätkan tegemist, vaid veidi teises formaadis. Kui graafik laseb, siis võtame eratellimused peale, nii et võimalus soetada endale custom-made eksklusiivset BLUZ eset ikkagi jääb. Aga üldse ma väga loodan, et meie muusika huvitab inimesi niisama palju kui meie moeprojektid,"

27. juulil toimub Butterfly Lounge’is Tim Bluzi esimene live, kus ta mängib mõned lemmikud lood ning esitleb uut originaalmuusikat.