Nende vaba suhtumist täiendavad ka albumile kaasatud artistid - reket, Karl Killing (okeiokei) ja McLord (Öökülm).

Saades hoogu aasta tagusest Raadio 2 räpikonkursi võitnud loost “Madalal”, selle positiivsest vastuvõtust publiku hulgas ning kevadisest esimesest ametlikust singlist “2D Tüdrukud”, kirjutasid ja salvestasid noored räpparid enda esimese albumi valmis kiire poole aastaga.

""Häng" on meie esimene kogumik, mida me tükk tüki haaval kokku panime siin viimased pool aastat, ja ma võin öelda, et see on kõige kihvtim projekt, millega Mäx ja ma kunagi tegelenud oleme. Hängige edasi!” sõnas Clicherik.

“Ma pole never-ever midagi sellist korda saatnud ning lisaks sellele, et ma olen nii palju õppinud Critikali käe läbi, olen ma ka ilgelt palju saanud esineda, korraldada ja tegeleda. Albumi tegemine on ikka väga suur kohustus ja mugavustsoonist välja astumine - see pole lihtsalt mingile biidile loo lintitõmbamine, vaid hoopis midagi palju-palju keerulisemat ja aeganõudvamat. Aga ei, ma jäin rahule, loodan, et teie jäite ka. Tervitaks kogu komraadi, kes abiks olid! One love!” lisas Mäx.

Albumit saad kuulata Spotifys! Ülal nädal tagasi avaldatud lugu "Gaas"

Albumi esitluskontsert toimub täna õhtul Helitehases, ürituse algus kell 23:00. Külalisesinejateks on säm & kaw, Marp$, McLord (Öökülm), Karl Killing ning Flex DJd, Dr Muul ja DJ Critikal.