"Tundsin, et just Summeri galakontsert on õige koht tuua Sarah taas üle pika aja suure publiku ette. Oli ju Code One`i aeg väga oluline periood minu karjääris ning sealt on palju suuri 1990`ndate hitte ka pärit," ütles Koit Toome.

Peale Sarahi astuvad 16. juulil Summeri pealaval toimuval Koit Toome kontserdil astuvad külalisesinejatena üles ka Maarja, Birgit Õigemeel, Birgit Varjun ja Martin Saar. Koit Toome astub lavale kaks tundi enne USA pop ja glämmroki megastaari Scissor Sistersit.

Teatraalsesse kontsert-show`sse on pikitud nii tantsunumbreid, erinevaid lavaefekte, trummishow ning videoid Koit Toome erinevatest karjääri- ja eluetappidest.

Koit Toome karjäär lauljana algas 1995. aastal koos Sarahi ehk Sirli Hiiusega ansamblist Code One. Menubänd andis välja kaks edukat albumit ning parimate laulude kogumiku. Peale bändi lagunemist on Sirli Hiius pühendunud eraelule ning avalikkuse eest varjus olnud. Koit Toome muusikutee jätkus esimese sooloplaadi ilmumisega 1999. aastal.

Toome teine kauamängiv “Kaugele siit” ilmus käesoleva aasta märtsis ning on olnud väga edukas raadioalbum.

Summer 2010 selleaastased peaesinejad on skandinaavia rokkstaar HIM 15. juulil, elektroonilise popi hetke kuumim nimi maailmas Calvin Harris 14. juulil ning pop ja glämmroki megastaar Scissor Sisters 16. juulil. Festival on löönud käed ansambliga Terminaator, kes toob pealavale eesti artistide seni keeruliseima tehnilise lahendusega show “Tuli ja jää”.

Festival Summer 2010 @ Õllesummer on Eesti suurim vabaõhusündmus, mis toob Tallinna Lauluväljakule igal aastal kokku 70 kuni 80 tuhat pidulist. Tänavu toimub Summer 14.-17. juulini. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili jaamades üle Eesti.