Kui sul on pilet mõnele lähiaja sündmusele, siis just siit saad teada, kas see on ikka toimumas või kuidas peaks toimima selle ärajäämise korral ning millisesse aega on uus toimumine hetkeseisuga määratud.

Püsi kursis, mitte asjatult sissepääsusabas, kus võib väga suure tõenäosusega selguda, et sündmust ei toimugi!

Tära arutab valitus edasist tegevuskava ja sedagi, kas Eestis kehtestada erikord. Peaminister Jüri Ratas viitas juba eile, et kõik enam kui saja osalejaga üritused tuleks pigem ära jätta.

"Ma arvan, et kõik üritused, kus seal on sada või rohkem inimest, on täna väga selge soovitus, et pigem neid ei peaks korraldama. Minu meelest see on väga konkreetne," sõnas Ratas riigikogu infotunnis.

EESTIS

Klassikatähed salvestus toimub 13.03 stuudiopublikuta

Seoses koroonaviiruse levikuga ja meie kõigi tervise ning turvalisuse huvides on Eesti Rahvusringhääling piiranud külaliste liikumist ERRi majades, sh telemajas. Seetõttu toimub "Klassikatähtede" saade ilma stuudiopublikuta ja palume homme telemajja mitte tulla. 



“Klassikatähtedele” saab kaasa elada ETV ja Klassikaraadio vahendusel. Otsesaade algab kell 20 ning jätkub peale “Aktuaalset kaamerat”

Ööklubi Maasikas kutsub meelelahutusasutusi üles pidusid ära jätma

Viirusepuhangu levimise tõkestamiseks on Tartu Ööklubi Maasikas otsustanud nädalavahetusel toimuvad peod ära jätta. Kuna on teada, et kõige kiiremini saab pandeemia kontrolli alla kodus püsides, soovitab klubi inimestel nädalavahetusel koju jääda ning ka teistel meelahutuskohtadel üritused ära jätta.

Klubi jätab peod ära esialgu kaheks nädalaks. Edasine tegevusplaan sõltub olukorrast riigis ning Terviseameti edasistest soovitustest. “Meie jaoks on meie töötajate ja linlaste tervis esimene prioriteet ning käitume pigem ettevaatlikult kui hulljulgelt. Seega loodame, et teised meelelahtusasutused võtavad vastu sarnased otsused ning saame peagi normaalset harjumuspärast elu jätkata,” lõpetab Kadaja.

13.-14.03 Tallink Baltic Queen pardal toimuvad Tanel Padar Bandi kontserdid lükatakse edasi

Tallink lükkab edasi 13.–14. märtsiks laeval Baltic Queen planeeritud Tanel Padar Bandi kontserdid.

Seoses kiiresti muutuva koroonaviiruse olukorraga lükkuvad Tanel Padar Bandi kontserdid sügisesse. Laev väljub plaanipäraselt. Küsimuste korral palume pöörduda Tallinki kõnekeskusesse telefonil +372 640 9804.

14.03 Lenna 10 aastat hitte

Lenna annab teada, et kontsert "10 aastat hitte" on liigutatud seoses viirusohuga uuele kuupäevale 11. juuni!

Kõik ostetud piletid kehtivad ka uue toimumiskuupäeva puhul. Soovi korral ostetakse piletid tagasi. Oma tagasiostu soovist palume teada anda aadressil Help@ticketer.ee.

13.03 D.O.D jääb ära

Anname teada, et 13. märtsil Helitehases toimuma pidanud DOPE D.O.D kontsert jääb ära.

Piletid ostetakse tagasi.

PDF-pileti omanikele kannab Piletilevi raha tagasi 7 tööpäeva jooksul piletiostja pangakontole. Tavapileti omanikud saavad enda piletid tagastada kuni 18.03.20 (k.a) kõikides Piletilevi müügipunkides, välja arvatud Circle-K teenindusjaamades.

13.03 Filipp Kirkorovi kontsert Tondiraba jäähallis jääb ära

Veel 11. märtsil kinnitas kontserdikorraldaja, et loodab siiski kontserdi toimumisele, 12. märtsil teatas aga et see jääb ära.

17.03 Ludovico Einaudi kontsert lükkub edasi

Itaalia maestro Ludovico Einaudi palvel lükatakse edasi 17. märtsil toimuma pidanud väljamüüdud kontsert Tallinnas, Alexela Kontserdimajas. Uus toimumiskuupäev selgub lähipäevil. Edasi lükatakse ka kogu Euroopa märtsikuu turnee esinemised.

Kõik ostetud piletid kehtivad ka uue toimumiskuupäeva puhul (ümber vahetada pole vaja).

Eesti Interpreetide Liit peatab kontserttegevuse aprillini

Koroonaviiruse leviku tõkestamiseks peatab Eesti Interpreetide Liit kontserttegevuse aprillini

Eesti Interpreetide Liidu juhatus võttis täna vastu otsuse jätta ära aprillikuuni toimuma pidanud kontserdid. Tuginedes Terviseameti soovitustele koroonaviiruse tõkestamiseks ja interpreetide ning kontserdikülastajate tervise hoidmiseks jäävad ära 15. märtsil Türi kultuurikeskuses, 17. märtsil Estonia kontserdisaalis ja 18. märtsil Kadrioru kunstimuuseumis toimuma pidanud kontserdid.

Eesti Interpreetide Liidu juhatuse esimehe Henry-David Varema sõnul on rahvarohkete ürituste korraldamine käesoleval ajal ebaturvaline nii publikule, kontsertide korraldajatele kui ka esinejatele. „Kindlasti soovime ennetada olukorra eskaleerumist ja hindame esimeseks prioriteediks kõigi turvalisust.“

21.03 Moskva Helikon-Opera lavastus „Mr. Georg Ots“ jääb ära

Seoses Moskva Helikon-Opera otsusega loobuda trupi tervise huvides ettevaatusabinõuna kõigist välislähetustest jääb laupäeval, 21. märtsil ära Alexela kontserdimajas toimuma pidanud Saaremaa ooperipäevade ja Moskva Helikon-Opera kontsertetendus „Mr. Georg Ots“.

Kõik 21. märtsi kontsertetendusele „Mr. Georg Ots“ Piletilevi müügikeskkonnast ostetud piletid ostetakse tagasi. PDF-pileti eest kantakse raha automaatselt tagasi ostja pangaarvele 7 tööpäeva jooksul. Piletilevi müügipunktidest ostetud piletid saab kuni 4. aprillini tagastada kõikidesse Piletilevi müügipunktidesse, välja arvatud Circle-K teenindusjaamades.

17.03 Itaalia maestro Ludovico Einaudi kontsert lükkub edasi

Itaalia maestro LUDOVICO EINAUDI palvel lükatakse edasi 17. märtsil toimuma pidanud väljamüüdud kontsert Tallinnas, Alexela Kontserdimajas. Uus toimumiskuupäev selgub lähipäevil. Edasi lükatakse ka kogu Euroopa märtsikuu turnee esinemised.

Kõik ostetud piletid kehtivad ka uue toimumiskuupäeva puhul (ümber vahetada pole vaja).

Soovi korral ostetakse piletid tagasi. Oma tagasiostu soovist palume teada anda aadressil tagasiost@piletilevi.ee.

Pileteid saab tagasi müüa ka pärast uue toimumiskuupäeva selgumist – juhul kui uus kuupäev teile ei sobi.

25.-29.03 Tallinn Music Week lükkub augustisse

Uue muusika festival ja muusikatööstuse konverents Tallinn Music Week (TMW) otsustas 25.–29. märtsil toimuma pidanud festivali edasi lükata seoses COVID-19 haigust põhjustavast koroonaviirusest tingitud riskidega ja Terviseameti vastavasisulise ettepanekuga. TMW 2020 festival toimub 26.–30. augustil.

2.04 EFTA

Eesti filmi- ja televaldkonna tippsündmuse EFTA gala korraldajad ja Eesti Rahvusringhääling võtsid vastu otsuse lükata sündmuse toimumine edasi. 2. aprillil toimuma pidanud EFTA 2020 gala lükkub septembrisse. Tänavuse konkursi nominendid kuulutatakse siiski välja teisipäeval, 17. märtsil kell 12 toimuval pressikonverentsil.

17.04-26.04 Jazzkaar toimub väiksemas mahus

Jazzkaare korraldusmeeskond annab teada, et seoses koroonaviirusest tingitud terviseriskidega ning rahvusvaheliste reisipiirangutega toimub festival Jazzkaar 2020 käesoleval aastal 17.-26. aprillini algselt kavandatust väiksemas mahus.

Otsus festivali läbiviimise osas vaadatakse lähtuvalt olukorra muutumisest uuesti üle 31. märtsiks.

Seoses maailmas toimuvate sündmuste ja Eesti riigi tervishoiuametkondade otsustega on Jazzkaar 2020 meeskond tänase seisuga langetanud otsuse festivali toimumiseks algsest väiksemas mahus, et festivali publiku, esinejate ja korraldajate tervis oleks hoitud. Festivali korraldajad soovitavad tungivalt festivali Jazzkaar 2020 külastamist planeerivatel välisturistidel enda turvalisuse huvides mitte reisida festivalile.

20.03 Filmi "Rain" esilinastus lükkub septembrisse

Filmimeeskond ning Alasti Kino produktsioonifirma võtsid vastu otsuse lükata filmi “Rain” esilinastuse 20. märtsilt 18. septembrile.

“Soovime, et meie film jõuaks kõigi vaatajateni ning nad ei peaks tundma, et kinno tulemine võib kuidagi nende tervisele kahjulik olla. Olles kursis Terviseameti soovitustega ning nähes, mis praegu toimumas on, soovime filmi väljatuleku edasi lükata ohutumasse aega,” kommenteerib otsust produtsent Kristjan Pütsep.

20.03 Kuldmuna Gala lükkub sügisesse

Turundajate Liit lükkab kõikide turundusvaldkonna inimeste ja nende lähedaste tervise huvides loovusfestivali Kuldmuna gala sügisesse. Ürituse uus kuupäev ja toimumiskoht on kinnitamisel. Kuldmuna konkurss aga jätkub ning võitjad kuulutatakse välja üle veebi otseülekandena.

MUJAL MAAILMAS

Coachella
Coachella muusikafestivali korraldajad teatasid, et algselt aprilli planeeritud üritus lükkub edasi ning esialgu oktoobrisse, vahendab Mirror. Uued avaldatud kuupäevad on 9. oktoober kuni 11. oktoober ning 16. oktoober kuni 18. oktoober.

SXSW
Järgmisel nädalal pidi USAs Austinis startima kuulus muusikafestival SXSW, ent korraldajad teatasid, et üritus jääb sootuks ära.

Ultra
Hiljutise koroonaviiruse leviku tõttu tühistati 4. märtsi seisuga tänavune armastatud muusikafestival Ultra Abu Dhabi.

Palavalt oodatud üritusel oleks pidanud üles astuma Afrojack, Alesso, Cirez D, DJ Snake, Dash Berlin ja paljud teised. Olenemata kõigest pole korraldajate hinnangul midagi olulisemat kui fännide ja artistide turvalisus.