1. Nad pääsesid napilt tõeliselt koledast nimest

Uskumatu, kuid enne kui bänd end Bon Joviks jõudis nimetada, plaanisid nad oma nimeks panna hoopis Johnny Electric. Õnneks soovitas sõber neil Van Halenilt eeskuju võtta ja solisti nime kasutada.

2. Jon Bon Jovi ei ole solisti tegelik nimi


Kuigi laulja on tuntud Jon Bon Jovina, siis tegelikult on tal ka normaalne nimi olemas. Nimelt on mehe sünninimi hoopis John Francis Bongiovi. Laulja isa oli Itaalia ja Slovakkia juurtega, ema hoopis Venemaalt ja Saksamaalt pärit esivanematega.

3. Bändi koosseis on püsinud peaaegu, et täiesti muutumatuna

Bänd loodi 1983. aastal. Alates sellest ajast on koosseis püsinud pea tervenisti sama. Ainult 1994. aastal vahetati ära bassimängija Alec John Such, keda hakkas asendama Hugh McDonald. Samuti lahkus 2013. aastal bändist kauaaegne kitarrist Richie Sambora.

4. Selgub, et bändil on ainult üks omanik

Bändil on üks ja ainus omanik, kes on Jon Bon Jovi. Teised liikmed on kõik tema alluvad.

5. Jon Bon Jovi on tegelenud ka näitlemisega

Jon Bon Jovi on osalenud mitmes filmis, näiteks "Young Guns II", "Moonlight", "Valentino", "Little City" ja "Homegrown" ning paljud teised. Samuti on teda nähtud ka mõnes telesaates.

6. Laulja ema oli Playboy jänkuke

Bon Jovi sündis New Jerseys, kus tema isa oli John Francis Bongiovi ja ema Carol Sharkey. Tema ema Carol Sharkey on olnud tuntud ka kui Playboy jänku.

7. Trummaril on huvitav teine amet

Kui Joni näitlemine kõigile nii suure uudisena ei tulegi, siis trummari teine töö võib veidi rohkem üllatada. Nimelt on Tico Torres ka maalikunstnik. Oma teoseid on ta müünud juba rohkem kui 20 aastat.

8. Bon Jovi on avaldanud oma kuulsa sugulase

Solist on avalikult väitnud, et ta sugulane on Frank Sinatra. Ja mitte niisama, vaid lausa vereliiniga. Kas laulja andekus võib tulla eriti headest geenidest?

9. Kas Sina tead, miks Bon Jovi koguaeg päikseprille kannab?

Tõsi, üks asjaolu võib olla stiil, kuid tegelikult on sellel ka praktiline põhjus. Bon Jovi silmad on väga tundlikud päikese ja suitsu suhtes, seega prillid on silmade kaitsmiseks.

10. Bon Jovile kuulub ka üks väga auväärt tiitel

1996. aastal kuulutas väljaanne People just Bon Jovi 50 maailma kõige ilusama inimese hulka.

Allikad: Veebileht Needsomefun, Do You Remember, Ppcorn.