Kõmmari ehk Raivo Rätte tunnistab, et Soome rokkaritega seob Kosmikuid sõprus, sest lisaks ühistele esinemistele Soome erinevate festivalilavadel, on nad jaganud ka saunalava. "Meid ühendab meritee ja sama vanus ja Kosmikud on vist neile eeskujuks olnud ja innustanud eksponeerima 40-aastaste mehe keha kui kunstiteost," muigab Raivo vihjates Kosmikute alastuse lembusele. "Seda reklaamlehed ja ajakirjad tavaliselt ju ei paku, mis võib aga naiste silmis tekitada valesid arusaamu mehe keha tegelikkusest," arvab ta.

Patarei vanglas tehti video Kõmmari sõnul seepärast, et just see koht pakkus video sisule vastava eksootilise filmimiskoha. "Eestis on bändil juba pikemat aega ka perekondlikud sõprussidemed minu pere näol," lisab Kõmmari juurde ja lisab juurde, et ka temal oli video valimisel oma osa, mille käigus küll paljaks võtta otseselt vaja polnud. "Minu roll oli jooksvate asjade korraldamine siin Eesti poolel ja kogu seltskonna majutamine oma kodus. Kogu võttemeeskonna suurus oli kokku 5 inimest, kellest kaks tegelesid filmimisega ja teised olid autojuhiks ja assistendiks," kirjeldab ta.

Intsidenti, mis puudutab video Youtube'ist mahavõtmist, ei oska Kõmmari muudmoodi kommenteerida kui vaid, et karjalasi säärane asi ei morjenda: "Nad on avatud ja toredad inimesed, keda ameerikalik väikehingelisus ei koti. Karjalastel on suur ja avatud hing!" Lisaks olevat filmimise kultuurilisusel hoidnud silma peal ka Soome saatkonna kultuurinõunik. "Ta aitas koguni alasti kustunud ürgmehi valutult liigutada punktist A punkti B," muigab Kõmmari.

Video režissöör on Vane ehk Vesa Vainio ning temaatika keskendub laulja deliriootilisele õudusunenäole, mida tahetakse edastada kõige selgemal kujul. "Loo pealkiri tähendab "masinat" ning meie keha on ju "masin". Antud videos on masin jäänud teatud seisundisse. Kunstis on olulised nii  liialdus kui realism, kuna mõni inimene lihtsalt vajab liialdust, et realismini jõuda," arutleb ta.

Video valmimiseks kulus Kõmmari sõnul 3 päeva, mille hulka kulus 1 päev võtteid ja 3 päeva kõva pummeldamist!

Vaata korra veel videot: