Kontserdid toimuvad neljal päeval Tallinna vanalinnas, 14. sajandist pärist majas, kus asub Kullo Lastegalerii. Kontsertsarja “Küünlavalgel…” üheks eesmärgiks on luua kontsertpaigas eriline õhkkond ning pakkuda muusikasõpradele vahetumat elamust. Kõigil külalistel on võimalik tutvuda keskaegse majaga ning nautida lisaks muusikale küünlavalgel ka veini ja suupisteid.

Kontsertsarja avalöögi teeb järgmisel esmaspäeval Rauno Pehka. Mehe sõnul sobib tema muusika keskaegse maja elutuppa vägagi hästi: “Kindlasti ei ole minu muusika mõeldud massidele… see on neile, kes tahavad vaikset äraolemist ja harmooniat.”, ütles Pehka.

Tiit Kikas, kes laiemale avalikkusele on tuttav kindlasti suviste esinemiste kaudu Leigol koos ansambliga No Big Silence, astub teisipäeval üles kavaga, mis pärit tema 2007. aastal ilmunud sooloalbumilt “String Theory”.

Lea Liitmaa, kes tuntud ka esinejanime Blacky kaudu astub rahva ette kolmapäeval, tavapärasest erinevas koosseisus ja uudse kavaga. Tema sel nädalal ilmuval albumil “Armastus” kõlavad lood on helikeelelt erinevad sellest, mida ollakse harjunud kuulma ansambel Blacky esituses.

Neljapäevasel kontserdil mängib Jaan Pehk valdavalt tema enda uusi ja vanemaid lugusid, mida on varem kuuldud ka Orelipoisi esituses. Jaani saadab tema kauane sõber Vaiko Eplik, kellega koos on tehtud bände Claire’s Birthday, Koer ja Eliit.