Pablo Francisco on üks maailma populaarseim tuuritav koomik. Kõige rohkem on ta tuntud Baltiriikides oma ülinaljakate internetivideote kaudu - kokku juba üle 100 miljonit korra vaadatud klipid kuulsate filmistaaride nagu Arnold Schwarzenegger jpt parodeerimisest ja filmitreileri häälega esitatud sketshid nagu "Little Tortilla Boy" jms.
Pablo esinemised on meelelahutuslikud showd, mis kannavad endas rohkelt naeru ja toovad esile tänapäeva ebaloogilise ja pop-kultuurist sõltuvuses oleva ühiskonna absurdsuse.

Pablo ülemaailmse edu tõestuseks on kolm viimast väljamüüdud tuuri Austraalias ning Skandinaavias, sh müües Rootsis välja kõik 16 linnas toimunud esinemised. Pablo esitatud erishow'd “They Put It Out There” ja “Ouch!” on Comedy Central'i kõige nõutumad esinemised.

Tallinna etenduse pileteid on eelmüügis alates Piletilevi müügipunktides. Vene Kultuurikeskuse uksed on 17. oktoobril avatud alates kell 19.00 ning show algab soojendusesinejatega kell 20.00

Aimdust tema etteastetest annab see video:

RAW Comedy Baltics on rahvusvaheline organisatsioon, millest pool koosneb samast meeskonnast, kes on loonud Club Privé, Supernoova, Sun Dance Music Festivali jms ning teine pool Orlando John Agency’st, mille kontorid asuvad Rootsis, Taimaal ja Lätis. Alates 1997. aastast on viimane toonud publikuni teisteseas Julio Iglesias, Byran Adams, Sex Pistols, Michael Bublé, The Scorpions, Lady Gaga, Rihanna, Kanye West, 50 Cent, Pitbull, Pussycat Dolls, Armin Van Buuren, Tiesto, Skrillex, Avicii.