Kirkorovi kontserdi korraldaja DealAgency OÜ esindaja tõdes Bublikule, et kulutusi, mida ei saa kuidagi tühistada on terve hulk. "Reklaamikampaania, meeskonna transpordikulud ja tehnika, mis toodi kohale välismaalt. Kui see kõik arvesse võtta, siis on kadu kümnete tuhandete eurode väärtuses."

Praeguseks on korraldaja kaotanud juba umbes 35 000 eurot, mis on vaid algusega kogunenud summa. "Transpordiga tuleb veel lisakulusid, uuesti. See summa võib tõusta veel kahe kuni kahe ja poole kordseks."

Korraldaja selgitab, et kontserdi ärajäämises ei saa süüdistada ei organiseerijaid ega artisti. Korraldajana pidasid nad kuni viimase minutini vastu, isegi kui meeskond juba ära soovis lennata. Lõpuks oli riik see, kes eriolukorra kehtestas.

Kes ja kuidas tema hinnangul lahenduse välja peaks käima, seda korraldaja ei ütle."Kuna see on olukord, kuhu meid sunniti, siis muidugi peab olukorral olema mingi lahendus, mis ei haavaks ei korraldajat ega fänne. Transport ja tühistamine on alati finantsiliselt väga keerulised. Aga nüüd, kui ei saanud ennast olukorra tarvis isegi kindlustada mitte, on löök veelgi tugevam."

Loe SIIT, kuidas eriolukord kodumaistele muusikutele mõjunud on.