Kontserdi korraldaja Lauri Laubre tunneb uhkust, et Eestisse on tulemas tõeline tänapäeva megastaar ning et esmakordselt ajaloos on siin toimumas korralik staadionikontsert.

Maailmatuuri “Electric Church: One Night Only!” on kolmapäevast saadaval Piletilevi punktides ja Statoli jaamades üle Eesti. Tuhat fännipiletit paistakase müüki alghinnaga 300 krooni. Hilisemad piletid on hinnavahemikus 395-595 krooni. Laubre hoiatab, et Soomes müüdi Kravitzi piletid maha 40 minutiga.

Lilleküla staadion mahutab esialgsetel andmetel 16 500 kontserdilist, kaasa arva arvatud tehniline meeskond ja Lenny ise.

Korraldaja Baltic Music Productions soovitab soetada pilet varakult. “Arvestades seda on Tallinnasse oodata suurt lähinaabrite tulva, pealegi on Piletilevi avanud hiljuti ka oma müügipunkti Helsingi kesklinnas,” lausus kontserdi pressiesindaja Reno Hekkonens.

“Ootame suure põnevusega oma staadionile nii suure rockstaari kontserti,” ütles A. Le Coq Arenat haldava FC Flora Jalgpalliklubi president Aivar Pohlak. “Usun, et Arena on ideaalne koht sellist mõõtu rockkontserdi läbiviimiseks. Erinevalt lauluväljakust on staadion kompaktne ja seal tekib kindlapiirilise kontserdipaiga tunne, samuti on võimalik seetõttu kasutada parimaid heli- ja valguslahendusi.”

Lenny Kravitz toob endaga kaasa ülivõimsa staadionikontserdi valgus- ja helipargi. Esmakordselt on Eestis võimalus demonstreerida kõiki staadionikontserdi võlusid — Electric Church tuur on suurt rõhku pannud valguskujundusele ja heli kvaliteedile.

Eestisse jõuab lennu kontserdikraam Venemaalt. Laubre kinnitas, et see ei sea kontserdi toimumisele küsimärki. Nimelt tekib enamasti probleem Venemaale sissesaamise, mitte väljasaamisega.

Mõned aastad tagasi jäi ansambli Garbage kontsert ära just seetõttu, et bändi tehnika ei jõudnud õigeks ajaks Venemaalt Eestisse. Laubre sõnul oli tookord tegemist lihtsalt korraldaja apsakaga. Midagi sellist Kravitziga tema sõnul ei juhtu.

Lenny Kravitz on lubanud kontsertidel esitada nii kõige kuulsamaid hitte kui ka uue albumi „Baptism” singleid.

Lenny Kravitzi maailmatuur algas 4. märtsil Mexico Citys Mehhikos. Tuur läbib kevadel Kesk-, Lõuna- ja Põhja-Ameerika linnad ning jõuab suvel Euroopasse. Enne Tallinna kontserti esineb staar Skandinaavias ja Peterburis.

Lenny Kravitzi panus tänapäeva rockmuusikasse on tähelepanuväärne. Artist on võitnud neli Grammyt, püsinud maailma esikartistide seas juba 15 aastat ning üllitanud seitse multi-platinum albumit kõikidel maailma territooriumitel.

Lisaks oma lugudele on Kravitz loonud laule ning produtseerinud neid tervele reale muusikamaailma suurnimedele nagu Madonna, Mick Jagger, Aerosmith, David Bowie jt.