Laulja Kristjan Kasearu on mõttega Aerosmithi loomingule pühendatud kontserdist mänginud pikka aega. „Olen Aerosmithi väga palju kuulanud ja nautinud. Minu jaoks on väga oluline just see ajastu, mil muusikat loodi õigetel põhjustel – piirideta, iseendale ja ausalt. Selles muusikas on heas mõttes higi ja verd. Jumaldan Aerosmithi meloodiaid ja tekste ning Steven Tyleri siirust,“ rääkis Kasearu. „Aerosmith on muusikaajalooliselt väga oluline kollektiiv ning ei tohiks ühtki muusikasõpra külmaks jätta.“ Laulja lisas, et vokaalselt on tegemist kindlasti väga suure väljakutsega. „Steven Tyleri hääl on unikaalne ja asendamatu. Seda jäljendada on võimatu ja see ei olegi meie eesmärk. Tahame teha suurepärase muusika eest Aerosmithile kummarduse meie enda moodi," lisas laulja.

Kasearu sõnul oli kontserdi kava päris keeruline kokku panna. „Bändi loomingus on väga palju lugusid, neid kõiki me ette kanda kahjuks ei jõua. Superhitid nagu „Cryin'"“, „Walk This Way“, „I Don’t Wanna Miss A Thing“ jne. mängime ära, seda ma luban,“ naeris Kasearu.

Aerosmithi loomingu esitamiseks on laval üheksa suurepärast muusikut. „Kui ma muusikute koosseisule mõtlesin, oli üheks sooviks, et need oleksid pillimehed, kes selle ajastu muusikat ka ise väga naudiksid,“ ütles Kasearu. „Põhikoosseisus on Laur Joamets, Viljar Norman, Roland Puusepp, Priit Jääger ja Rene Puura. Lisaks on laval ka puhkpillid ning taustalauljad.“

Piletid kontserdile hinnaga alates 8 € tulevad müügile reedel, 10. veebruaril Piletilevi müügipunktidesse ja Statoili teenindusjaamadesse üle Eesti.