Kaasaegne urban. Eesti muusikamaastiku tulevikulootuse YASMYNi lavalist olekut on kirjeldatud kui hüpnootilist segu R&Bst, träpist, popist ja hiphopist. Läinud aasta veebruaris ilmus YASMYNI debüütalbum „Slowfall“, millele eelnes koostöö produtsentidega siin- ja sealpool maakera. Lisaks on YASMIN tuntuks saanud ka oma ägedate lavakostüümide poolest.

Kuula tema bassist räpplugu nimega “Rick”:

Armastatud sotsiaalmeediatäht, lauljatar Ariadne, on üks põnevamaid tõusvaid Eesti popartiste, võludes oma armsa oleku ja kauni häälega. 2017. aastal osales ta lauluga „Feel Me Now“ Eesti Laulu konkursil, kus ta sai sooja vastuvõtu osaliseks ja tegi oma esimese suure avaliku esinemise. Selle aasta alguses andis ta välja singli „Queen Of My Own” ja debüteeris selle looga ka Eesti Muusikaauhinnad 2020 galal.

Kuula tema värskeimat lugu “Queen Of My Own”:

Soundcloudi räppar, 14aastane Lil Till, on noorim esineja Tallinn Music Weekil, astudes üles värske leibeli LAGI pidudel. Lil Till toob lavale beebihäälega klubiträpi meeldejäävate meloodiate ja võõrapäraste improvisatsioonidega.

Kuula tema lugu “WHIP”:

Kodumaise soul-funk’i toob kuulajateni supergrupp Gram-Of-Fun. Ansambel andis vahetult enne suve algust välja oma esimese projekti: EP nimega „Second Breakfast". Gram-Of-Fun on sõpruskond, mis arenes orgaaniliselt ühtset visiooni jagavaks ja koos musitseerivaks ansambliks. Bändi esimene kontsert leidis aset TMWil 2018. Sellele järgnes edukas suvi mitmete festivalidega nagu Sweet Spot, I Land Sound ja Juu Jääb. Bänd võlub mõnusa meeleolu ja Kristel Aaslaiu vägeva vokaaliga, mis ei jäta kedagi külmaks!

Vaata nende suvise meeleoluga videot loole “Reservation”:

Tõeline energia! I Wear* Experiment on tuntud kui oma jõulise ja energiast pakatava lava-show poolest, mis haarab endasse ka kõige tuimema kontserdikülastaja. Lõõskav valgus, hullumeelsed rütmid, müstiline vokaal ja pöörane sämpeldamine sulanduvad seguks erinevatest žanritest ja stiilidest. Bänd viib oma muusikaga kokku põhjamaise elektropopi ja filmiliku helimaastiku.

Kuula lugu “Almere” albmilt “Jupiterz”:

Mõnusalt vali rokenroll paitab kõrva ansambli Miesha & The Spanks poolt, kes on teinud endale nime Calgary kõige valjuma bändina, mis katkematult tuuritab. Neid on kirjeldatud kui „kiiret, vastikut, seksikat ja riffide poolest rikast Runawaysi stiilis rocki, mis on kaetud süljega poleeritud musta nahaga ja millest purskub ninakust ning kaasalauldavat ülbamist.” Just nii neid portreteeritaksegi – rock’n’rolli matriarhi Miesha Louie’t ja tema kuriteokaaslast, kõige kõvemini trumme taguvat Sean Hamiltoni. Kindel valik rokkmuusika austajale!

Naudi loole “Motorin’” valminud videot:

Eesti Muusikaauhinnad 2020 galal neli auhinda pälvinud Anna Kaneelina astub üles 26. märtsil TMWi avaõhtul Fotografiskas. Tema muusika on salapärane ja kuulaja fantaasiat innustav. Anna Kaneelina viib naise sisemaailma rännakutele ning tema looming toetub paljuski isiklikele kogemustele. Tema ülesastumist on nii lummav vaadata kui kuulata!

Anna Kaneelina vaatemänguline video loole “What Have I Done For Love”:

Läti muusik, 24aastane Chris Noah, on saanud oma kodumaal üheks armastatuimaks artistiks. Nüüd, kus tal on vöö vahel mitmed kodumaised hitid, asub Chris Noah maailma vallutama, astudes 27. märtsil üles Made In Baltics ja Sony Music õhtul Vabal Laval. Märtsis tuleb mees välja ka uhiuue EP-ga, mis on produtseeritud Inglise produtsent Kristofer Harrise poolt.

Kuula tema esimest hitti „Had It All”:

Veebruari jooksul avaldatakse TMW muusikaprogrammi ülejäänud artistid ja eriüritused ning tasuta linnalavade kontsertide esinejad. Lisaks muusikafestivalile on TMW 2020 kavas ka kahepäevane konverents Eesti Kunstiakadeemias, avalikud vestlused, muusikateemalised töötoad lastele ning päevased rännakud Lasnamäel ja Paldiskis.

TMW 2020 festivalipassid hinnaga 55 eurot ning konverentsi ja festivali ühispassid hinnaga 175 eurot on müügil TMW veebipoes shop.tmw.ee.
Tutvu TMW 2020 artistidega siin: tmw.ee/artistid