"On kõlakad, tapmisähvardused mu perele ja meeskonnale ning lihtsalt nii palju segaseid asju, mida öeldakse. Ma proovin enda jaoks aega võtta, aga kõigega, mis toimub, on see lihtsalt raskem," lükkas naine kuulujutud ümber.

Kuid kuulujuttudele andis aga varem hoogu juurde hoopis Britney enda ema Lynn, kes toetas sotsiaalmeedias kommentaare, kus väideti, et lauljatar ei olnud vabatahtlikult kliinikus. Samuti postitas popstaari ema erinevaid religioosseid tsitaate, mis andsid alust arvata, et midagi kohutavat on juhtunud.

Spearsi mured hakkasid juba kuid tagasi, kui tema isa tervis halevenes. Kui 37- aastane Britney kliinkusse suundus, teatasid tema esindajad, et see on positiivne lüke ning naisega pole midagi suurt lahti. Kuid anonüümse isiku jäetud häälsõnum Britney fänniraadiole, kus allikas räägib, et Britney on tegelikult haiglas olnud juba kuid, paneb uskuma vastupidist.

Anonüümne allikas väidab, et Britney pandi kinni juba jaanuaris. Viimati sattus poprintsess ka paparatsode vaatevälja 6. jaanuaril ning pärast seda polnud temast kuni esmaspäevani midagi kuulda.

2008. aastal otsustas kohus, et Britney üle hakkab otsustama tema isa Jamie. Toona oli maailmakuulus lauljatar nii halvas seisus, et ta ei suutnud isegi advokaati palgata. See tähendab ka seda, et Jamie on ainuke, kes saaks Britney saata vaimuhaiglasse ilma, et naine ise sellega nõustuks.