Bluus-rokki viljeleval bändil Dramamama täitub sel suvel 10 tegutsemisaastat. Logistilistel põhjustel bänd väga tihti kontserte ei anna ja seda erilisem on järgmise nädala ülesastumine kontsertklubis Kivi Paber Käärid – nimelt on tegemist bändi ainsa esinemisega Eestis sel aastal. Bändi kitarrist Laur Joamets elab USAs ning rõõmustab üksikute Dramamama kontsertide üle südamest: “Väga hea meel on üle pika aja koju tulles heade sõpradega lava jagada ning meie enda lugusid esitada. Loodan nädala pärast toimuval kontserdil palju tuttavaid nägusid näha.”

Dramamamal on aga uudiseid veelgi – nimelt sõidab bänd oktoobris Laurile USAsse külla ning Nashville’is salvestatakse koos uut muusikat. “Anname ilmselt veel selle aastanumbri sees välja uue plaadi. Meil on mitmeid realiseerimata ideid ning ka täiesti värskeid demosid, mille Nashvilles’is ühes stuudiolinnakus Dramamama uueks muusikaks vormime,” räägib bändi solist Mikk Tammepõld.

Bändil on hetkel käimas ka Hooandja kampaania, mille kaudu saab uue muusika sündi toetada ning ühtlasi broneerida endale sissepääsu 8. augustil toimuvale kontserdile. “Piletite eelmüüki me sel korral ei teinudki, pigem esineme tänutäheks kõigile toetajatele ja kui ruumi veel jääb, siis müüme ka ukselt mõned piletid,” sõnab Mikk. “Lisaks meile on laval ka Eesti hetke üks ägedamaid bluusroki bände The Queen Of Spades – nii et oodata on väga võimsat kontsertõhtut!”

Dramamama ja The Queen Of Spadesi kontsert toimub 8. augustil kontsertklubis Kivi Paber Käärid. The Queen Of Spades astub lavale kell 21.45, Dramamama ca kell 23.00.

Dramamama Hooandja projekti saad toetada SIIN!