Rock Ramp ööklubides vanas lennukitehases Tehas ja klubis "Puhas Kuld" esinevad kahel päeval lisaks kaheksa bändi. Kahel päeval kokku esineb 27 kollektiivi. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides.

Vähem kui kaks nädalat peale Viljandi Pärimusmuusika festivali on rokihuvilisel publikul põhjust Viljandis viibida sest toimub järjekordne rokifestival Rock Ramp 2010. 6. augustil kell 16.00 avab Teisel Kirsimäel festivali Viljandimaa Noortebänd 2010 võitja Oak Tree ja lõppakordi saab festival alles 8. augusti varajastel hommikutundidel ööklubide kaitsvate seinte vahel.

Maksimaalse rokielamuse saamiseks on Rock Ramp 2010 lausa kaks ööklubi. Üks nendest, vana lennukitehas nimega Tehas, mis mahutab ligi tuhat külastajat ja pakub erilise öise maiuspala raskema muusika asutajatele ning vahetu lähedus telklaagriga võimaldab hõlpsasti telgis puhkamas käia. Teine ööklubi asub klubis Puhas Kuld ja on tuttav festivalikülastajatele oma klubilisema õhkkonnaga juba eelmisest aastast. Mõlemas ööklubis saab kuulata elavat muusikat ja hommikutundideni mängivad ka DJ-d.

Tänavuse aasta uuendusena on Rock Rampi telklaager pisut kolinud ja asukohaks on valitud plats, mis paljudele folgikülastajatele on oma asukohaga Valuoja tiigi kõrval, Ugala teatri vastas juba tuttav.

Lisainfot leiab Rock Rampi kodulehelt. Rock Ramp leiab aset 6. ja 7. augustil Viljandis.