Lauluga käib kaasas armas muinasjutt. Neli pikka aastat seisis lugu sahtlis ja ootas väärikat jutuvestjat. Mitmed hääled püüdsid loost kinni haarata, kuid ükski neist polnud piisavalt täiuslik, et stuudioteni jõuda. Anette erakordne hääl sobib ideaalselt selle müstilise kontseptsiooniga ja toob säravad värvid muusikasse. Inglihääle sõnumi jätavad autorid salapäraseks, kuid innustavad inimesi lugu enda mälestustega siduma.

„Inglihääle filmimiseks kulus kolm päeva, mille muutis veel raskemaks temperatuur, sademed ja tugev tuul. Judinaid tekitav vaatepilt oli kõrvalt jälgida, kuidas ebatavaliselt napis riietuses bänd mängib erinevates lokatsioonides ilusat ballaadi kui inimesed kõrval käivad paksude talvejopede ja sallidega ringi.” – muljetab laulu autor Martin Kivi. Oli mitmeid momente, kus kuldses kleidis laulev Anette köitis mööduvate inimeste tähelepanu, kes otsustasid kõike toimuvat jäädvustada moodsate telefonidega. Kui tihti sa ikka näed sügisel Kadriorus või Merivälja muulil tüdrukut laulmas oma lugu kuldse klavessiini taga?

Video tarbeks soetati vana räämas klavessiin, mille Anette ja Martin värvisid ise kuldseks. Noored rõhusid sügisele iseloomulikkudele hallidele ja süngetele toonidele looduses ning sidusid need kuldsete detailidega - Aldo Järvsoo imeline looming, Tanel Veenre uhked ehted ja nõukaaegne kuldne klavessiin.