"Eesmärgiks on hajutada elektroonilise ja rokkmuusika piire, tuues lavale modernselt sünteetilist, kuid samas elavat saundi. Suurimateks mõjutajateks on Muse, Deadmau5, Mt Eden, KOAN Sound ja Depeche Mode," kirjeldab Anis oma uut bändi.

“Uus lugu “Does anybody know?” kompab tantsumuusika žanri elemente rohkesti, kuid tegu pole päris klassikalise ööklubi looga. Meil on tavaks lisada rokki igale poole ja seda ka käesolevas loos,” kirjeldab Anis.

“Lugu räägib ühest naisest, kes on piltilus, salapärane, lummav ja kõik, kes teda eales on näinud, hakkavad seda naist ihkama. Ükskõik, kui palju vaeva näha, et temast aru saada, jätab iga tema poolt antud vastus üha rohkem küsimusi õhku rippuma. Selline meesteõgija tüüp on," paljastab ta muusikapala süžee peakangelanna iseloomu.

Almost Naturalil on plaanis välja anda esimene kauamängiv 2014. aasta sügisel ja bändi tegemistel saab silma peal hoida nende Facebooki lehel.

Kes on Almost Natural?

Anis Arumets võttis 2009. aastal osa “Eesti Otsib Superstaari” saatest ja saavutas seal 6. koha ning olles sealt tuule tiibadesse saanud, tegi koostööd näiteks Hendrik Sal-Salleri, Ago Teppandi, Taavi Paometsa ja Dj Whirl’ga.

Amiran Gorgazjan on üks enim jälgitud Eesti artist ja produtsent, kellel on Soundcloudi sotsiaalvõrgustikus ligi 4000 jälgijat.

Oliver Mazurtšak on mitmel ülemaailmsel kitarrisoolovõistlusel kõrgeid kohti saavutanud, sealhulgas esikoht Indaba Music võistlusel, kus ta võitis The Darknessi autogrammidega kitarri.

Karl-Juhan Laanesaar on pärit nimekatest Eesti bändidest nagu Animal Drama ja X-Panda. X-Panda debüütalbum “Flight of Fancy” nomineeriti Eesti Muusikaauhinnad 2011. aasta albumiks metal-kategoorias.

Anise eelmine singel “Survive” sai ETV muusikavideote saates aasta Top50 kokkuvõttes 8. koha.