Värskelt avaldatud muusikavideos on igatseva pilguga haldjaliku välimusega lauljanna Saaremaa rannas. Igati suve õhkav video meenutab rahulikke õhtuid koduhoovis või maakohas. "See lugu sündis kõige viimasena ja sai plaadilt ka minu kõige lemmikumaks looks. Olen viimasel ajal välja andnud veidi kiiremat muusikat aga ikka ja jälle tullakse minu juurde küsimusega, et millal jälle üks vägev ja ilus lugu välja tuleb. Tegemist ongi siis niiöelda power-ballaadiga, nagu oli seda ka näiteks 2013. aasta Eurovisooni finaalis esitatud lugu "Et uus saaks alguse”,” räägib Birgit.

“Vastupidiselt tõusvale trendile filmida video väljaspool Eestit, arvan ma, et meil on Eestis niivõrd palju ilusaid ja vägevaid paiku, mistõttu meeldib mulle videod salvestada Eestis. Tahaksin loota, et seeläbi ehk keegi leiab ka endale uusi paiku, mida kodumaal ringi sõites vaatama ja uurima minna. Antud video on mulle eriti südamelähedane, sest suurem osa sellest on salvestatud Saaremaal, kus on minu juured - Sõrve sääres ning Panga pangal» tutvustab videot Birgit.

Loo autoriteks on Mihkel Mattisen, Timo Vendt, Kerli Puusepp ja Birgit.
Video on loole teinud Martin Heinla.

Birgitit võib näha peagi ka Ekspress Meedia korraldatud galakontserdil 17.mail Alexela Kontserdimajas. Ajakirja Eesti Naine 95.sünnipäevaks peetava kontsertsündmuse naelaks on tavapärasest suuremas koosseisus üles astuv ansambel The Swingers koos Ott Leplandiga. Pileti saad osta Piletilevist!