Läti indie-roki kollektiiv Carnival Youth avaldas täna, 16. märtsil ühes muusikavideoga uue singli “Love Is The Answer“, mis jõuab publiku kõrvu juba eesoleval Euroopa tuuril.

""Love Is The Answer" (ingl k. armastus on vastus, toim.) fraas jäi meil mõtetes ringi käima pärast seda kui jämmisime stuudios ja ümisesime viisijupi peale esimesi pähe tulnud sõnu. Alguses tundus see sõnakõlks meile naljakas, aga aja möödudes jäi see meile külge ja tegime sellest loo," sõnab bändi liige Emils Kaupers ja lisab, et lõppude lõpuks on see ju tõsi – armastus on vastus. "Loo salvestusprotsess oli tavapärasest erinev – eksperimenteerisime rohkem, haarasime näiteks kitarride kõrval ka trompetid kätte ning kaasasime koori".

Baltikumi edukaimaks noorema generatsiooni bändiks tituleeritud Carnival Youth, kes üllitas läinud aastal lätikeelse albumi "Vienā vilcienā", tähistab värske singliga uut ajajärku: muusikud kirjutavad uue albumi materjali taas inglise keeles ning suunduvad peatselt Euroopa tuurile, mis saab alguse Eestist.

Carnival Youth esineb 22. märtsil Pärnus, Kultuuriklubis Tempel ja 23. märtsil Tallinnas, Klubis Sinilind. Piletid kontsertidele on saadaval Ticketeris ja kohapeal enne kontserdi algust.