Kuidas sündis lugu "Et sa teaks"?

Vunts: Muusiku ja tätoveerimiskunstnikuna olen aru saanud, et loomeinimese teekond on pidev enese otsimine. Loo stiil sündis sel samal teekonnal, et proovida ja kompida läbi jälle midagi uut (no risk, no fun).
Loo teemaks sai viimasel ajal pidevalt meediast läbi käinud Triin Tuleviga juhtunu. Konkreetse sündmuse suhtes ei tahaks väga pooli valida, aga sündmuse teema, perevägivald, oli piisavalt sisurikas ja laiateemaline. Jõudes loo salvestamise juurde, siis laulmine või antud juhul räppimine, on minule isiklikult täiesti võõras ja avastamata maa. Aga jällegi, elus peab proovima kõike.

Noa: Oli mõte teha eesti keeles lugu, ja Vunts oli just lugenud Triinu artiklit, millest sündiski idee naiste vihkaja/peksja/petja kohta lugu teha. Pole vàga sellel teemal eesti keeles midagi kuulnud ja kindlasti on loos ridasid, mis inimestele meenutavad konkreetseid inimesi/olukordi elust. Ja olgem ausad, kui keegi räpib millestki millega sa pole ise kokku puutunud on üks asi, aga kui sa saad kuulates mõelda "aga nii ongi", on hoopis põnevam kuulata.

Kuidas te suhtute perevägivalda?

Vunts: Perevägivalda olen oma silmaga näind ja kohand üpriski palju. Võib öelda, et liigagi palju. Kindlasti on see asi mida vältida ja kui ei ole võimalik vältida, tuleb sellest kindlasti rääkida.

Noa: Reeglina on peredes vägivald füüsiliselt tugevama poolt nõrgema vastu ja see on juba eos ebaaus. Lisaks, inimesed on emotsionaalselt nii palju mõjutatavad, et ma usun targem oleks sõnadega asi lahendada. Tuleks keskenduda pigem armastusele, kui vägivallale.

Mis on see muusikastiil, mida te viljelete?

Vunts: Nagu ennem öeldud, siis päris enda muusikastiili leidmine ja otsimine on veel pooleliolev teekond. Enda lemmikuks pean dubstepi, hip-hopi, glitch-hopi ja üpriski palju erinevat elektroonilist muusikat. Erialalt olen ma küll pigem klassikalist muusikat õppinud, aga neid samu teadmisi elektroonilisse muusikasse paigutades on võimalused piiramatud.

Noa: Räpp, träpp pane pähe cap! Eriti meeldib seda inglise keeles teha, aga paljud on öelnud, et tasuks eesti keeles ka proovida ja seda tegimegi.