Laulja ja laulukirjutaja Pille-Riin Karro, esinejanimega ELLIP, on oma albumi väljaandmisest unistanud juba varajasest lapsepõlvest alates ning nüüd on aeg küps, et loomingut avalikkusega jagada. Album “Four Words” ilmub 13. mail ning täna saab kuulata plaadi teist singlit pealkirjaga “Salsa”. Albumi avasingel “Fool” ilmus möödunud aasta detsembrikuus.

“Lugu “Salsa” on kõige eksperimentaalsem pala plaadil, erinevate helide, häälenüansside ja tehnikatega. Seda oli superlõbus kirjutada ja salvestada,” avab ELLIP singli tagamaid. Sõnade ja viisi autoriks on ta ise, produtsendina lõi kaasa Nzea. “Selle loo puhul oli mul suur roll ka miksimise juures, et eriti julged kõlad ja vänged helid välja pigistada.

ELLIP sai uue muusika kirjutamiseks tugeva tõuke Inglismaal Ormskirkis õppides. “Olin seal pool aastat vahetusõpilane ning osalesin erinevatel kursustel seoses multimeedia, muusikaproduktsiooni ja laulukirjutamisega. See kogemus andis palju enesekindlust ning teadmisi, et oma sooloprojektiga jätkata. Kui varasemalt pelgasin liialt teiste arvamust, siis nüüd on oma muusika jagamise soov suurem kui hirm selle ees. Mõistsin, et just muusikas enese arendamine ning õppimine pakub mulle nii palju inspiratsiooni ja motivatsiooni ning kohe kui tagasi Eestisse tulin, võtsin oma albumi väljaandmise uuesti tõsiselt eesmärgiks,” räägib ta.

ELLIPi debüütalbum “Four Words” ilmub kahe nädala pärast, 13. mail.